Αμέσως μετά τον γάμο της, επισκέφθηκε την κολλητή της που μόλις είχε γεννήσει!

Αμέσως μετά τον γάμο της, επισκέφθηκε την κολλητή της που μόλις είχε γεννήσει!

Η Arielle deNeergaard και η Christine West είναι κολλητές για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Όταν η Arielle σχεδίαζε τον γάμο της, ήξερε ότι ήθελε να έχει δίπλα της την Christine περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, καθώς δεν την αποκαλεί απλά «κολλητή» της, αλλά «αδερφή ψυχή της».

Η Christine ανακάλυψε ότι είναι έγκυος λίγο καιρό αφού η Arielle της ζήτησε να γίνει κουμπάρα της, και πως θα γεννούσε κοντά στον προγραμματισμένο γάμο της καλύτερής της φίλης. 

Έτσι, άφησαν στην άκρη το ενδεχόμενο της κουμπαριάς, αλλά ήλπιζαν πως θα είναι μαζί την σπουδαία εκείνη μέρα. Η μοίρα, όμως, τα έφερε αλλιώς, καθώς η Christine γέννησε την ώρα που παντρευόταν η Arielle.

Οι δυο κοπέλες, που είναι αχώριστες από το δημοτικό, έζησαν δυο πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής τους χωρίς να έχουν η μία την άλλη δίπλα τους. Έτσι η Arielle, αμέσως μετά τον γάμο της, δεν πήγε στο γαμήλιο τραπέζι που την περίμεναν οι φίλοι και οι συγγενείς της, αλλά έκανε έκπληξη στην φίλη της στο μαιευτήριο. 

Το βίντεο που μπαίνει στο δωμάτιο της Christine ντυμένη νύφη και με την ανθοδέσμη στα χέρια, φαίνεται πως συγκίνησε όσους το είδαν και έγινε αμέσως viral. Απολαύστε το: 

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v