5 μπουφάν για άνεση και στιλ

5 μπουφάν για άνεση και στιλ

Αφράτα, στιλάτα, κοντά ή μακριά, πάντως οπωσδήποτε ζεστά και σε τιμές για κάθε budget, τα πέντε μπουφάν που βρήκαμε στην αγορά αποτελούν από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της μόδας για τον φετινό χειμώνα.

5 μπουφάνΤιγρέ μπουφάν με γούνα στον γιακά, H&M

Ότι το animal print αποτελεί μία από τις must τάσεις του χειμώνα το γνωρίζετε ήδη. Πόσο θάρρος έχετε, όμως, να το υποστηρίξετε με έναν τόσο κραυγαλέο τρόπο; Για τις λιγότερο τολμηρές, το  μπουφάν της φωτογραφίας, από 100% πολυεστέρα, διατίθεται ακόμα σε μαύρο, φούξια, γκρι και πετρόλ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Τιμή: 39,95 ευρώ.

 

 

5 μπουφάνΜπουφάν από συνθετικό δέρμα, Pull & Bear

Μπουφάν από δερματίνη και ζεστή επένδυση πολυεστέρα, με συνθετική γούνα στην κουκούλα, για τις ροκ εμφανίσεις σας. Φορέστε το πάνω από το αγαπημένο σας ντένιμ και συνδυάστε το με καφέ μπότες.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.

Τιμή: 45,99 ευρώ.

 

 

 

5 μπουφάνΠαρκά με επένδυση από γούνα, Asos

Για τις πιο κλασικές το καπιτονέ αποτελεί αγαπημένο σχέδιο σε πανωφόρια και αξεσουάρ. Όταν, μάλιστα, αυτό συνδυάζεται με ζεστή επένδυση από συνθετική γούνα, γίνεται απαραίτητο χειμωνιάτικο πανωφόρι, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε μάλιστα σχεδόν για κάθε σας εμφάνιση. Το συγκεκριμένο, της φωτογραφίας, διατίθεται και σε μαύρο.

Θα το αγοράσετε online από το Asos.com.

Τιμή: 97,23 ευρώ.

 

5 μπουφάνΠαρκά με γούνα στον γιακά, BSB

Νεανικό και ταυτόχρονα κομψό και πολύ βολικό, το παρκά είναι ένα από τα πλέον δημοφιλέστερα στιλ μπουφάν, το οποίο επιλέγουν γυναίκες κάθε ηλικίας. Αυτό της φωτογραφίας διαθέτει κουκούλα, συνθετική γούνα και sheepskin φόδρα, καθώς και κορδόνι που σφίγγει στο πίσω μέρος. Διατίθεται στο μπλε της φωτογραφίας και σε μαύρο.

Θα το βρείτε στα καταστήματα BSB.

Τιμή: 99 ευρώ.

 

 

5 μπουφάνΦουσκωτό μπουφάν, Gap

Για τις εντελώς σπορ ή πρωινές εμφανίσεις σας, όταν ψάχνετε ένα πολύ ζεστό μπουφάν για πάνω από τη φόρμα ή το κολάν, συνδυασμένο με αθλητικά μποτάκια, το φουσκωτό της φωτογραφίας, από 50% μαλλί και πολυεστέρα είναι αυτό που ψάχνετε.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Gap.

Τιμή: 123,43 ευρώ.

v