Μετά τον «χαλαρό» μαθητή που μίλησε στην ΕΡΤ, έρχεται η περίπτωση μαθητή στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης που έδωσε Μαθηματικά και έβαλε αρκετά χαμηλά τον πήχη.
«Ό,τι είναι πάνω από... 2 είναι καλό. Είχε και Champions League. Τι να κάνουμε;», είπε ο νεαρός στην κάμερα του Top Channel και όπως είναι λογικό η αντίδρασή του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ρώτησε τον μαθητή αν είχε διαβάσει και η απάντησή του ήταν: «Κάτι λίγα στο τέλος. Τώρα, την τελευταία εβδομάδα προσπάθησα να τα σώσω. Είχε και Champions League».
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Τουλάχιστον ήσουν με την Παρί;» και ο μαθητής απαντάει: «Παρί εννοείται! Για σκέψου να ήσουν με την Ίντερ και να μην έγραφες κιόλας καλά…»
Δείτε τη viral απάντηση του μαθητή
Πηγή: iefimerida.gr