Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

I. Τριανταφυλλίδου: «από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου, είναι κάθε μέρα γιορτή»

I. Τριανταφυλλίδου: «από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου, είναι κάθε μέρα γιορτή»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πριν λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο παιδί της με τον ηθοποιό Κίμωνα Κουρή.

Η ηθοποιός παραβρέθηκε σε event γνωστού περιοδικού στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε για τον περίπου τριών μηνών γιο της με τον Κίμωνα Κουρή, τις πρώτες γιορτές φέτος μαζί του και το «ταξίδι» της στη μητρότητα. 

«Νομίζω ότι από τότε που ήρθε είναι κάθε μέρα γιορτή. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά θα είναι ακόμη πιο ζεστές και πιο φωτεινές οι γιορτές και δεν ξέρω τι να περιμένω γενικώς», είπε στο Breakfast@Star.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri)


«Υπάρχουν πάρα πολλά συναισθήματα πρωτόγνωρα που δεν τα φανταζόμουν. Ανακαλύπτω κι εγώ τον εαυτό μου μαζί με το μωράκι, γνωρίζω το μωράκι, γνωρίζω και εμένα σε έναν νέο ρόλο. Ναι, σίγουρα έχουν αλλάξει πράγματα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Το όνομα το γνωρίζουμε, δε θέλω να το πω ακόμα. Είναι νωρίς, έχουμε καταλήξει σε ένα όνομα, αλλά εντάξει είναι ακόμη νωρίς», κατέληξε η ηθοποιός. 

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έφερε στον κόσμο τον γιο της τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το ανακοίνωσε στις 6 Σεπτεμβρίου με ανάρτησή της στο Instagram, μερικές μέρες αργότερα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri)


«Για μένα ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος», είχε πει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μόλις καλωσόρισε στον κόσμο το μικρό της θαύμα:

«Και ξεκινάς με υπερένταση, γεμάτη αγωνία. Και φόβο. Και λαχτάρα. Και περνούν οι ώρες. Και σε εκπλήσσει το σώμα σου, η αντοχή σου, η ξαφνική ψυχραιμία που δεν μπορείς να καταλάβεις από πού προκύπτει. Και φτάνει η στιγμή. Και μέχρι να ακουστεί το κλάμα ο χρόνος σταματά. Και μετά εκρήγνυνται όλα μέσα σου. Και νιώθεις ευγνώμων που βίωσες αυτό το θαύμα. Όλο αυτό το διάστημα.

Ή τουλάχιστον έτσι ένιωσα εγώ. Ευγνώμων προς τη φύση. Ευγνώμων προς το γιατρό μου, Λάμπρο Γιαννίκο, έναν εξαιρετικό επιστήμονα αλλά κυρίως άνθρωπο! Που ήταν πάντα εκεί για όλα με ευγένεια, κατανόηση, ευαισθησία! Ευγνώμων προς τη Μαία μου για όλη την καθοδήγηση και την ασφάλεια που με έκανε να νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά! Αν η καλή νεράιδα είχε πρόσωπο, θα ήταν το δικό της!.. Είστε υπέροχοι! Ευγνώμων προς τον Κίμωνα γιατί… είναι αυτός που είναι γενικώς! Εδώ και μερικές μέρες, για μένα ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Για το μικρό μας θαύμα όμως θα φροντίσω αυτός ο κόσμος να είναι ο καλύτερος που μπορεί να υπάρξει!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Πηγές: star.gr, in.gr

 



 

Απόρρητο
v