Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαρίζου: οι Έλληνες άντρες κατάλαβαν ότι πρέπει να παντρεύονται πριν τα 40

Παπαρίζου: οι Έλληνες άντρες κατάλαβαν ότι πρέπει να παντρεύονται πριν τα 40

«Μπράβο, επιτέλους! Κατάλαβαν οι Έλληνες, οι άνδρες, ότι πρέπει να παντρεύονται και λίγο πιο μικροί και να κάνουν παιδιά όχι μετά τα σαράντα. Αμάν πια. Αμάν πια. Μπράβο αγόρι μου», σχολίασε η γνωστή τραγουδίστρια, δείχνοντας πως θεωρεί ότι ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας δεν χρειάζεται να μετατίθενται συνεχώς για αργότερα.

Αφορμή στάθηκε ο Αναστάσιος Μαυρίδης από την Ξάνθη, ένας 30χρονος διαγωνιζόμενος που αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος. Η Πάολα, με την οποία ερμήνευσε το «Ψωμί της Ξενιτιάς», παρατήρησε τη βέρα του και τον ρώτησε αν έχει παντρευτεί, με εκείνον να απαντά καταφατικά.

Η απάντησή του προκάλεσε την έκπληξη της τραγουδίστριας, ενώ η Παπαρίζου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήρε αμέσως τον λόγο.

Ο νεαρός επέλεξε τελικά την ομάδα της Πάολας, αφού τόσο εκείνη όσο και ο Χρήστος Μάστορας είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους για να τον διεκδικήσουν. Η Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο, έδωσε τη δική της διάσταση στη στιγμή, μετατρέποντας την αποκάλυψη του 30χρονου σε αφορμή για ένα σχόλιο γύρω από τον γάμο και την απόκτηση παιδιών.

Πηγή: protothema.gr

Απόρρητο
v