Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά: Κομψά ρούχα και αξεσουάρ

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά: Κομψά ρούχα και αξεσουάρ

Το πιθανότερο είναι πως το παιδί -ανίψι, εγγόνι, βαφτιστήρι- σας δεν ονειρεύεται παλτό και παπούτσια ως δώρο από τον Άη Βασίλη, παρά παιχνίδια και ηλεκτρονικές συσκευές. Όταν, όμως, δει τα πιο κομψά και χαριτωμένα ρούχα και αξεσουάρ που επιλέξατε γι’αυτό, το πιθανότερο είναι πως θα αλλάξει γνώμη.

Δείτε έξι ξεχωριστά δώρα για παιδιά που θα τα κάνουν να λάμψουν στις γιορτινές τους εμφανίσεις και μείνετε online για ακόμα περισσότερες ιδέες δώρων που θα ακολουθήσουν σε επόμενο αφιέρωμα.

Πλεκτή ζακέτα, Mamas & Papas

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Πλεκτή ζακέτα για αγόρια και κορίτσια, σε κρεμ απόχρωση, με τρισδιάστατα αυτάκια στην κουκούλα. Ανήκει στην σειρά «Welcome to the world», έχει εσωτερική επένδυση για απεριόριστη ζέστη και είναι από 100% βαμβάκι. Θα την βρείτε σε μεγέθη για νεογέννητα έως νήπια 2 ετών.

Τιμή: 36 ευρώ.

Η εταιρία Mamas&Papas συστεγάζεται στην Ελλάδα με τα καταστήματα Lapin.

Φόρεμα με κουμπιά, Babyglitter

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Παιδικό φόρεμα με γιακά, φουντωτά μανίκια και κεντητές λεπτομέρειες, της εταιρίας Paradis Blanc. Είναι από 100% βαμβάκι και διατίθεται και σε κοραλλί. Θα το βρείτε σε μεγέθη για κορίτσια 2 και 4 ετών.

Τιμή: 28 ευρώ.

Αγοράστε το από το e-shop Babyglitter.gr.

Μάλλινο ημίπαλτο, Zara

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Μάλλινο ημίπαλτο, σε άλφα γραμμή, με τρουακάρ μανίκια, επένδυση από πολυεστέρα και γούνινη λεπτομέρεια στην κουκούλα. Διατίθεται αποκλειστικά στο χρώμα της φωτογραφίας, για κορίτσια από 2 έως 14 ετών.

Τιμή: 49,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Παιδικές τιράντες, Babycarrots

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Για μικρούς, κομψούς και… λεπτούς κυρίους τι πιο χαριτωμένο και χρήσιμο από αυτές τις παιδικές τιράντες «Puppy toes» της Suspender Store. Είναι ελαστικές, με φάρδος 2,5 εκ., ραφή σε σχήμα Χ στην πλάτη και ανθεκτικά κλιπ μπρος και πίσω. Διατίθενται σε καφέ χρώμα για παιδιά ηλικιών από 9 μηνών έως 5 ετών.

Τιμή: 13,70 ευρώ.

Αγοράστε τις από το e-shop Babycarrots.gr.

Κορδέλα με λουλούδι, Alice on board

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Αν ψάχνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο σας προτείνουμε αυτή την πανέμορφη σατέν κορδέλα, διακοσμημένη με δύο ροζ τριαντάφυλλα, λεπτό δίχτυ και περλίτσα στο κέντρο, για μικρές κοκέτες έως 18 μηνών.

Τιμή: 25,50 ευρώ.

Αγοράστε την από το e-shop Alice on board.

Μπαλαρίνες με φιόγκο, Gap

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Κομψές και χαριτωμένες, ιδανικές για τα πάρτι των γιορτινών ημερών, οι γυαλιστερές αυτές μπαλαρίνες από πολυεστέρα σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα κορίτσια που δεν θα ξέρουν με ποιο φόρεμα να τις πρωτοδοκιμάσουν.

Τιμή: 24,27 ευρώ.

Θα τις βρείτε στα καταστήματα Gap.

v