5 κομψά και οικονομικά φορέματα για τα πάρτι των γιορτών

5 κομψά και οικονομικά φορέματα για τα πάρτι των γιορτών

Η πιο λαμπερή σεζόν του χρόνου έχει σχεδόν φτάσει και τα πάρτι των ρεβεγιόν αρχίζουν να προγραμματίζονται. Έχετε σκεφτεί τι θα φορέσετε, πέρα από το πιο λαμπερό σας χαμόγελο; Αν όχι, δείτε πέντε υπέροχα, σέξι και κομψά φορέματα που βρήκαμε στην βόλτα μας στην αγορά, τα οποία δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 60 ευρώ.

Midi δαντελένιο φόρεμα, Asos

Party dresses

Φτιαγμένο από λεπτή δαντέλα, με μικρές βάτες στους ώμους και μεγάλο χαμόγελο στην πλάτη, το πολύ θηλυκό αυτό φόρεμα απευθύνεται στις λεπτές σιλουέτες που δεν διστάζουν να φορέσουν πολύ στενά φορέματα. Το φόρεμα διατίθεται μόνο σε μαύρο.

Συνδυάστε το με μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες και αποφύγετε τα αξεσουάρ, καθώς οι βάτες στολίζονται με μεγάλα μεταλλικά τρουκς.

Τιμή: 48,62 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Baroque bodycon dress, Topshop

Party dresses

Από τις πλέον δημοφιλείς τάσεις της χειμερινής μόδας, το μπαρόκ αποτελεί εξαιρετική επιλογή για βραδινό φόρεμα, καθώς συνδυάζει αριστοκρατικό ύφος και μοτίβα που καλύπτουν τις ατέλειες, ακόμα κι αν πλαισιώνουν ένα bodycon φόρεμα.

Συνδυάστε το με πολύ ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα για sexy look ή με κόκκινα booties για σοφιστικέ στιλ.

Τιμή: 47 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Λεοπάρ στράπλες φόρεμα, Lipsy

Party dresses

Για τις πιο εκκεντρικές που θέλουν πάντα να κλέβουν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους αυτό το φόρεμα σίγουρα θα ενθουσιάσει. Απευθύνεται σε σιλουέτες με καμπύλες, αφού το animal print τοπ κολακεύει το έντονο μπούστο, ενώ η αέρινη ασύμμετρη φούστα καλύπτει έξυπνα την περιφέρεια. Είναι φτιαγμένο από 95% cotton και 5% ελαστάνη.

Συνδυάστε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες ή με booties για πιο ροκ ύφος.

Τιμή: 64,60 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Δαντελένιο φόρεμα, Η&Μ

Party dresses

Αγαπάτε την δεκαετία του ’60 με τα σούπερ μίνι φορέματα και τα μανίκια-καμπάνες; Αν ναι τότε το τέλειο φόρεμα για το δικό σας πάρτι βρίσκεται στα καταστήματα H&M, σε μαύρο αλλά και σε ιβουάρ και σε πολύ χαμηλή τιμή. Καθώς είναι πολύ κοντό, προτιμήστε να το φορέσετε με οπάκ καλσόν.

Συνδυάστε το με λουστρινένιες γόβες-μποτίνια με λεπτά κορδονάκια.

Τιμή: 29,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Μaxi ημιδιάφανο φόρεμα, Mango

Party dresses

Υπέροχο και υπέρκομψο μακρύ φόρεμα από 100% βισκόζη με πολύ λεπτή και αέρινη υφή και ημιδιάφανο σχέδιο στο στέρνο και στην  πλάτη. Κατά μήκος της πλάτης κλείνει με πολύ διακριτικά μαύρα κουμπάκια.

Συνδυάστε το με μαύρες γόβες-πλατφόρμες ή και με μαύρα biker boots για πιο ροκ ύφος. Φροντίστε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ψηλό κότσο για να φαίνεται το όμορφο κούμπωμα στην πλάτη.

Τιμή: 49,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Διαβάστε ακόμα: Λαμπερά αξεσουάρ για τις γιορτές.

v