Βόλτα στα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα πάρκα

Βόλτα στα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα πάρκα

Το αεροπλάνο του Άη Βασίλη ετοιμάζεται για αναχώρηση, τα παγοπέδιλα παίρνουν φωτιά και μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία ξεκινά στο κέντρο της Αθήνας, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους μακριά από τα προβλήματα, τη μελαγχολία και την γκρίνια των ημερών.

Δείτε πέντε υπέροχα χριστουγεννιάτικα πάρκα που υπόσχονται να βάλουν τα παιδιά για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και τους μεγάλους σε ρόλο παιδιών!

Santa Claus Kingdom

Santa Claus Kingdom

Ένας φαντασμαγορικός, πολύχρωμος και διασκεδαστικός κόσμος, γεμάτος παιχνίδια, εκπλήξεις, παγοδρόμιο, συναυλίες και θεάματα περιμένει μικρούς και μεγάλους στον εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας, καθημερινά έως τις 3 Ιανουαρίου. Ο λόγος για το Santa Claus Kingdom, το κλειστό, θεματικό πάρκο, στον οποίον τα παιδιά μπορούν να περάσουν ατελείωτες ώρες με παιχνίδι, διασκέδαση αλλά και φαγητό.

Το Santa Claus Kingdom είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11.00 έως τις 23.00.

Διεύθυνση: Μ.E.C. Παιανίας: Λεωφόρος Αθηνών- Λαυρίου 301, Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα). Πληροφορίες: 215 5305014.

Είσοδος: 3 ευρώ τις καθημερινές, 4 ευρώ τα σαββατοκύριακα, ενώ το βραχιολάκι για τα περισσότερα παιχνίδια κοστίζει 11 ευρώ. Για πατινάζ στο παγοδρόμιο η κατ’άτομο χρέωση είναι 9 ευρώ ανά ώρα.

Μάθετε περισσότερα και κερδίστε προσκλήσεις για είσοδο στο Santa Claus Kingdom εδώ.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στα Αηδονάκια

Αηδονάκια

Δεύτερη χρονιά ξέφρενου παιχνιδιού σε έναν παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χώρο, στο λούνα παρκ Αηδονάκια. Η φετινή έκπληξη ακούει στο όνομα Santa Claus Airways, με πιλότο τον Άη Βασίλη και… παραμυθένιους προορισμούς. Στο φαντασμαγορικό λούνα παρκ θα βρείτε ακόμα το Minature Train Park, ένα εργοστάσιο παιχνιδιών μοντελισμού, το Santa Truck και το Santa Boat, με τα γιγάντια παιχνίδια, καθώς και το φθηνότερο σκεπαστό Παγοδρόμιο της πόλης. Ένα χριστουγεννιάτικο carousel, το σπίτι με αληθινά γλυπτά πάγου και μία πλούσια χριστουγεννιάτικη αγορά υπόσχονται να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, καθημερινά 17.00-23.00, σαββατοκύριακα και αργίες 11.00-23.00.

Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι - Έξοδος 11 Αττικής Οδού, τηλ. 2106198274-2106196941.

Είσοδος: Η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι δωρεάν. Για το παγοδρόμιο η κατ’άτομο χρέωση είναι 6 ευρώ ανά ώρα, για το αεροπλάνο του Άη Βασίλη το εισιτήριο είναι 3 ευρώ κατ’άτομο, ενώ για το εργαστήρι του Άη Βασίλη εισιτήριο των 3 ευρώ ισχύει μόνο ανά παιδί και όχι ανά συνοδό. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια του λούνα παρκ ισχύει η κανονική χρέωση εισιτήριου (ημερήσιο βραχιολάκι για όλα τα παιχνίδια: 15 ευρώ).

Μάθετε περισσότερα και κερδίστε προσκλήσεις για είσοδο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στα Αηδονάκια εδώ.

Christmas Family Park

Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται το Christmas Family Park, στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2013. Σε έναν τεράστιο κλειστό χώρο μικροί και μεγάλοι θα βρουν θερμαινόμενο παιδότοπο, ένα τεράστιο παγοδρόμιο, μία μεγάλη πισίνα φουσκωτών παιχνιδιών, τραμπολίνο, carousel, αλλά και τον μεγαλύτερο εξομοιωτή της πόλης, χάρη στον οποίο μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν εναέριες πτήσεις μέχρι και το διάστημα, ή θα κολυμπήσουν στον ωραιότερο βυθό της θάλασσας.

Δείτε στο video στιγμιότυπα από το περσινό Christmas Family Park:

Η είσοδος στο Christmas Family Park είναι δωρεάν και υπάρχει ξεχωριστή χρέωση, που ξεκινά από 0,50 ευρώ, για το κάθε παιχνίδι.

Διεύθυνση: Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π., 12o χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Μεταμόρφωση. Τηλ. Επικοινωνίας  210 2846006-10

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Christmas Kids Festival

Christmas Kids Festival 

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 22.00, το Smart Park στα Σπάτα θα μεταμορφωθεί σε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε ένα φεστιβάλ χαράς, παιχνιδιού, δημιουργικότητας έκφρασης και δράσης. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει εκπαιδευτικά εργαστήρια, όπως τα «Μικροί Επιστήμονες… Μεγάλες Ανακαλύψεις», από το Μουσείο Πειραμάτων, και το εργαστήριο «Αποτελεσματικού Γονέα», αφήγηση παραμυθιών από την Άριελ Κωνσταντινίδη, θέατρο σκιών και ζωγραφική, εργαστήρια μαγειρικής και σεμινάρια διατροφής, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, πολλή μουσική και πολύ χορό.

Το Christmas Kids Festival θα λειτουργήσει μόνο την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, 10.00-22.00.

Διεύθυνση: E. Πουλάκη, ΤΚ 19004, Σπάτα. Τηλ.: 210 6635982.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ακόμα…

Η Αθήνα γιορτάζει

Η Αθήνα γιορτάζει 

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, οι πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος και Μοναστηριακίου, καθώς και άλλοι χώροι εκδηλώσεων της πόλεις, πρόκειται από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 να φιλοξενήσουν αμέτρητες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δρώμενα, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, παραμύθια, θεατρικές παραστάσεις, εμψυχωτές, κλόουν, ακροβάτες και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Ειδικά για τα παιδιά, από τις 11 Δεκεμβρίου και για 25 μέρες στήνεται στην πλατεία Συντάγματος ένα παγοδρόμιο 200 τ.μ., το οποίο θα λειτουργεί δωρεάν, καθημερινά από τις 11.00 έως τις 21.00. Ακόμα, σε διάφορα πολιτιστικά κέντρα της πόλης λαμβάνουν χώρα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για παιδιά, ενώ στον Πολυχώρο Δήμου Αθηναίων «Άννα & Μαρία Καλουτά» θα ανέβει η θεατρική παράσταση «Τρικυμία» του Σαίξπηρ.

Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε τις εκδηλώσεις της Τεχνόπολης: Στις 16 Δεκεμβρίου προκειται να πραγματοποιηθεί μια γιορτή αφιερωμένη στο παιδί και στο βιβλίο από τις 11.00 έως τις 17.00, στην αίθουσα Άγγελος Σικελιανός με ελεύθερη είσοδο. Τα παιδιά μπορούν να φέρουν μαζί τους βιβλία που δεν διαβάζουν πια και να τα ανταλλάξουν με άλλα (μάθετε περισσότερα εδώ).

Τέλος, από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου ξεκινά στην Τεχνόπολη μία «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία». Σε εορταστική ατμόσφαιρα θα λάβει χώρα μία σειρά ποιοτικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, με παιχνίδια και εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους, ένα εργοστάσιο παιχνιδιών και μία Παραμυθούπολη στους εσωτερικούς χώρους και μία πολύ μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στο κέντρο της Τεχνόπολης.

Η είσοδος στην «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» είναι ελεύθερη, ενώ το εισιτήριο για το καρουζέλ, το παγοδρόμιο και την παραμυθούπολη είναι 2 ευρώ.

Μάθετε περισσότερα για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v