Ολοκληρωμένο Check Up μαστού στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ

Ολοκληρωμένο Check Up μαστού στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ

Το mama365.gr σε συνεργασία με το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ παρέχουν τη δυνατότητα στις αναγνώστριες να διενεργήσουν ένα πλήρες Check Up Μαστού.

Πλήρες Check Up Μαστού

Το πλήρες πακέτο εξέτασης μαστού κοστίζει 150€ και περιλαμβάνει Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχο Μαστών 4D και κλινική εξέταση.

* Η ψηφιακή μαστογραφία και ο υπέρηχος μαστών πραγματοποιείται με γνωμάτευση και άμεση ενημέρωση από ειδικό ακτινοδιαγνωστή μαστού ενώ η κλινική εξέταση από ειδικό μαστολόγο.

Γνωρίζετε ότι...

Η ψηφιακή μαστογραφία αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη εξέταση για προληπτικό έλεγχο μαστού, η οποία θα πρέπει να υποβάλλεται κάθε χρόνο ανελλιπώς από την ηλικία των 38 ετών.

Εάν ανήκετε σε ομάδα υψηλού κινδύνου για ανάπτυξη καρκίνου μαστού, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ειδικό ιατρό, για να αρχίσετε ειδικό προληπτικό έλεγχο νωρίτερα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ακτινοβολία που λαμβάνετε από τον ετήσιο μαστογραφικό έλεγχο δεν είναι επιβλαβής για την υγεία σας.

Αντίθετα, το όφελος από την πρώιμη διάγνωση ενός πιθανού καρκίνου είναι πολύ μεγαλύτερο.

Σε κάποιες περιπτώσεις, κρίνεται σκόπιμος ο συμπληρωματικός έλεγχος με υπερηχοτομογράφημα μαστών.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει μαζί με την μαστογραφία να κάνετε και αυτή την επιπλέον εξέταση που είναι εντελώς ακίνδυνη και μας δίνει επιπρόσθετες πληροφορίες.

Μην το αμελήσετε

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210-6902100

Για να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Μαστού καλέστε στο 210-6902076,077

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΛΗΤΩ.

 

v