Τα λάθη των ανδρών την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα λάθη των ανδρών την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών και αν είστε σε σχέση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε, καθώς παρόλο που τη 14η του Φλεβάρη γιορτάζει ο έρωτας, οι συγκρούσεις που ενίοτε προκύπτουν ανάμεσα στα ζευγάρια δεν έχουν προηγούμενο. Ιδού τα πέντε «λάθη» με τα οποία οι άνδρες κάνουν τις γυναίκες να βγουν από τα ρούχα τους και... όχι με την καλή έννοια.

«Ωχ, το ξέχασα»

Λίγο η πολλή δουλεία στο γραφείο, λίγο το ότι έχετε πολλά στο κεφάλι σας, λίγο ότι στην πραγματικότητα δεν σας νοιάζει και πολύ (ας είμαστε ειλικρινείς), το αποτέλεσμα είναι ότι το ξεχάσατε! Το να θυμηθείτε όμως την ημέρα των ερωτευμένων είναι σημαντικό για τις περισσότερες γυναίκες - έστω και αν δεν το παραδέχονται. Σήμερα, σας το θυμίσαμε εμείς. Την επόμενη φορά, όμως, βάλτε μια υπενθύμιση στο κινητό σας!

«Θα της πάρω ένα αρκουδάκι, μωρέ»

Το δώρο σας είναι το κλασικό άσπρο αρκουδάκι με μια κόκκινη καρδούλα στη μέση; Δεν είστε ο μόνος! Κάθε γυναίκα, όμως, την ημέρα αυτή θα συγκινούνταν με κάτι περισσότερο. Σημασία, λοιπόν, δεν έχει αν το δώρο θα είναι ένα αρκουδάκι, λουλούδια ή σοκολατάκια, αλλά τα λόγια που θα πείτε. Τι θα λέγατε για μια ερωτική εξομολόγηση; Αν ούτε αυτό είναι του «στυλ» σας, πείτε της, τουλάχιστον, όσα αγαπάτε σε εκείνη (και μην αρκεστείτε στη μαγειρική της).

Μπορείτε, επίσης, να της κάνετε ένα πρακτικό δώρο. Σκεφτείτε κάτι που η σύντροφός σας έχει πραγματικά ανάγκη. Για παράδειγμα, αντικαταστήστε την παλιά της τσάντα με μια καινούργια. Σίγουρα δεν ακούγεται ρομαντικό αλλά με αυτή σας την κίνηση -είτε το πιστεύετε είτε όχι- θα της δείξετε ότι νοιάζεστε πραγματικά.

«Κανόνισε κάτι εσύ»

Ναι μεν θυμηθήκατε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ναι μεν συμφωνείτε στο να το γιορτάσετε αλλά δεν παίρνετε καμία απολύτως πρωτοβουλία όσον αφορά τη διοργάνωση της βραδιάς και ρίχνετε σε εκείνην το μπαλάκι. Εδώ αφήνουμε να μιλήσει η επιστήμη: Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, το 64% των αντρών δεν κάνουν σχέδια για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό, όμως, σίγουρα αποτελεί πρόβλημα για τις γυναίκες, που το παίρνουν λίγο... προσωπικά. Σημασία δεν έχει να αναλύσετε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Δεν είναι ανάγκη να βγείτε έξω την ημέρα αυτή. Οργανώστε μαζί ένα δείπνο για δυο στο σπίτι. Αφήστε για τη σύντροφό σας το κυρίως πιάτο και ετοιμάστε εσείς το επιδόρπιο (το να το αγοράσετε δεν «μετράει»).

«Εγώ γιορτάζω τον έρωτα όλο τον χρόνο»

Της είπατε ότι η γιορτή αυτή είναι «εμπορική», ότι δεν υπάρχει καν «Άγιος Βαλεντίνος» και πετάξατε και την χαρακτηριστική ατάκα «εγώ γιορτάζω τον έρωτα όλο τον χρόνο». Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάτι στους άνδρες: ΔΕΝ γιορτάζετε τον έρωτα όλο το χρόνο. Οι περισσότεροι από εσάς δεν τον γιορτάζετε ποτέ. Και ναι, όλοι ξέρουμε πως πρόκειται για μια εμπορική μέρα ή όπως πολλοί τη χαρακτηρίζουν "γιορτή του κοσμηματοπώλη", "του ζαχαροπλάστη" και "του ανθοπώλη", αλλά δεν παύει να είναι μια γιορτή και μια ευκαιρία να γιορτάσετε κάτι όμορφο. Σταματήστε λοιπόν τη γκρίνια και δείξτε ότι εκτιμάτε όσα σας προσφέρει η σχέση σας.

Ο ρομαντισμός... τεχνολογία δεν κοιτά

Σίγουρα η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Δεν είναι ανάγκη, όμως, να επιδείξετε δημόσια την αγάπη σας με ένα post στο προφίλ της καλής σας ή απλά με ένα μήνυμα στο κινητό ή ακόμα χειρότερα με email. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια κάρτα και να γράψετε λόγια αγάπης ή να εκτυπώσετε μια φωτογραφία των δυο σας και να κάνετε μια αφιέρωση στο πίσω μέρος. Αν δεν τα πάτε καλά με τον γραπτό λόγο συγκεντρώστε σε ένα cd τα αγαπημένα σας τραγούδια και δωρίστε το στην αγαπημένη σας, όπως κάνατε -αν κάνατε- μικροί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v