5 απαραίτητες denim αγορές για την άνοιξη

5 απαραίτητες denim αγορές για την άνοιξη

Το denim κυριαρχεί στις ανοιξιάτικες τάσεις και μάλιστα σε εκδοχές που επιστρέφουν από περασμένες δεκαετίες, όπως το πουκάμισο και η σαλοπέτα. Για τις πολύ λεπτές τα denim-σωλήνες σε διάφορα χρώματα θα αποτελέσουν αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας, ενώ οι υπόλοιπες θα βολευτούν τρομερά με τα boyfriend jeans, τα οποία συνδυάζονται τόσο με sneakers όσο και με μπαλαρίνες ή και casual γόβες, για κάθε στιλ εξόδου.

Δείτε τα αγαπημένα μας denim για την φετινή άνοιξη:

1969 legging skimmer, από τα Gap

Μάθετε καλά τη λέξη «skimmer» γιατί θα αποτελέσει το στιλ παντελονιού που θα φορεθεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φέτος το καλοκαίρι. Ουσιαστικά πρόκειται για παντελόνια-σωλήνες, με μήκος οριακά πάνω από τον αστράγαλο, με βασικό ύφασμα το cotton και με 60's ύφος. Θα τα φορέσετε με γόβες αλλά και με μπαλαρίνες, για casual ή απογευματινές εμφανίσεις, ενώ θα τα βρείτε σε διάφορα χρώματα, μονόχρωμα ή εμπριμέ.

Ξεχωρίσαμε το neon pink της φωτογραφίας, το οποίο θα βρείτε και σε άλλα χρώματα.

Θα το βρείτε στην ανοιξιάτικη συλλογή των καταστημάτων Gap.

Τιμή: 59,95 ευρώ.

 

Western Shirt, από τα Levi's

Το απόλυτο denim πουκάμισο, σε slim fit, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με κάθε σας εμφάνιση, πάνω από φλοράλ φόρεμα, μέσα από πουλοβεράκι, ακόμα και πάνω από denim παντελόνι. Θα το βρείτε σε slim fit, από 100% cotton.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Levi's.

Τιμή: 73 ευρώ.

 

Moto Bleach Denim Dungarees, από το Topshop

Για τις εντελώς casual εμφανίσεις σας, σε συνδυασμό με κολάν και t-shirt ή πάνω από το μαγιό σας στην παραλία, το μόνο σίγουρο είναι με το συγκεκριμένο look θα νιώσετε ξανά σαν κοριτσάκι!

Αγοράστε το online από το Topshop.com.

Τιμή: 49 ευρώ.

 

Aydee denim φόρεμα, από τα Diesel

Για τις πιο ροκ-casual εμφανίσεις σας, μπορείτε να το φορέσετε με οπακ καλσόν και μπότες, αλλά και ξεκούμπωτο στο πάνω μέρος με έγχρωμο τοπ και σαγιονάρες το καλοκαίρι. Είναι από 100% cotton και διατίθεται μόνο στη συγκεκριμένη απόχρωση με το ξεβαμμένο εφέ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 75 ευρώ.

 

Boyfriend Jeans, από τα H&M

Ό,τι πιο άνετο και βολικό για τη βόλτα του σαββατοκύριακου, αν και μπορείτε κάλλιστα να το φορέσετε και με γόβες και σακάκι για πιο απογευματινό smart look. Είναι από 20% πολυεστέρα και 80% cotton και διαθέτει μπατζάκια που γυρίζουν στο τελείωμα.

Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Τιμή: 39,95 ευρώ.

 

v