Η Φωτεινή Χατζηευστρατίου σε μία συνέντευξη θετικής ενέργειας

Η Φωτεινή Χατζηευστρατίου σε μία συνέντευξη θετικής ενέργειας

Η Φωτεινή Χατζηευστρατίου, διοικητικό στέλεχος της Biofial παραχωρεί στην Life Coach, Τζιλ Δούκα μια συνέντευξη θετικής ενέργειας.

Η Φωτεινή Χατζηευστρατίου είναι διοικητικό στέλεχος στην Biofial οπού ασκεί πολύπλευρες επαγγελματικές δραστηριότητες. Η Biofial είναι μια ιδιωτική βιομηχανία η οποία παράγει συστήματα ανύψωσης. H Φωτεινή γοητεύεται από την πρόκληση του επιχειρείν. Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1976 στην Θεσσαλονίκη, οπού εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και στην οικονομική επιστήμη. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά, και ιταλικά.

Top 5 Tips

1. «Η αποτυχία δεν είναι δυστύχημα»: Οι περισσότεροι επιχειρηματίες έχουν τουλάχιστον μια «ιστορία αποτυχίας» στο ιστορικό τους να διηγηθούν. Αν μπορεί κανείς να διδαχτεί από τα λάθη του και αν περιβάλλεται από ανθρώπους που τον στηρίζουν, τότε η αποτυχία μπορεί να αποτελέσει ενδιάμεσο σταθμό στην πορεία για την επιτυχία.

2. «Η θεωρία δεν επαρκεί»: Η ακαδημαϊκή γνώση είναι απαραίτητη, αλλά δεν είναι αρκετή. Είναι πολύ πιο εύκολο και αποδοτικό το να κατανοήσει και να εφαρμόσει κανείς τα όσα θεωρητικά διδάχτηκε, όταν έρθει σε επαφή με την επιχειρηματικότητα/εργασία στην πράξη.

3. «Δεν χρειάζεται να ρισκάρει κανείς περισσότερο απ' ότι αντέχει»: Το ρίσκο αποτελεί θεμελιώδη αρχή στο επιχειρείν, αλλά ταυτόχρονα το να γνωρίζει κανείς τα προσωπικά όρια του, αλλά και αυτά της επιχείρησης του, συνιστά εξίσου πολύτιμο προσόν.

4. «The sooner the better»: Όσο νωρίτερα θα εισέλθει κανείς στον επιχειρηματικό/εργασιακό στίβο, τόσο πιο σύντομα θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και εμπειρία, στοιχεία απαραίτητα σε οποιονδήποτε τομέα κι αν δραστηριοποιείται κανείς.

5. «Είναι απαραίτητο το να ισορροπεί κανείς προσωπικά και επαγγελματικά»: Η επιχειρηματική ενασχόληση καλύπτει το 1/3 με 1/2 της ζωής του επιχειρηματία. Οφείλει κανείς να αναζητήσει εκτός της υλικής ικανοποίησης από την επιχειρηματική του δράση και την προσωπική του ολοκλήρωση μέσα από αύτη.

Η Τζιλ Δούκα MBA, ACC είναι Life Coach, εισηγήτρια και συγγραφέας. Αντιπρόεδρος της uniquenessdevelopmentgroup.com υποστηρίζει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την αλλαγή θετικά, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. 

Θέλεις να βελτιώσεις αισθητά την καθημερινότητά σου; Δες πληροφορίες για το επόμενο workshop της Τζιλ Δούκα εδώ.

v