Η Όλγα Σταυροπούλου σε μια συνέντευξη θετικής ενέργειας στη Τζιλ Δούκα

Η Όλγα Σταυροπούλου σε μια συνέντευξη θετικής ενέργειας στη Τζιλ Δούκα

Η Όλγα Στραυροπούλου μιλά στην Τζιλ Δούκα για τις σπουδές της που την κράτησαν για χρόνια σε Παρίσι και Βρυξέλλες, την ίδρυση της εταιρίας Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες που αναλαμβάνει την υποστήριξη έργων της ευρωπαϊκής επιτροπής, αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα και σύζυγος και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Όπως η ίδια λέει, η ισορροπία ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια έρχεται με προγραμματισμό, ενώ σημαντική βοήθεια για αυτήν αποτελεί ο σύζυγός της που την θαυμάζει και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Όσο για τα απαιτητικά ωράρια της δουλειά της; «Στις 7 το απόγευμα σταματά δια ροπάλου ο χρόνος στην δουλειά και οι επόμενες τρεις ώρες είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στον 2,5 ετών γιο μου, για να παίξουμε και να κάνουμε δημιουργικά πράγματα μαζί, όχι να δούμε τηλεόραση!».

Δείτε στην παρακάτω video-συνέντευξη πώς η μητρότητα έκανε την Όλγα Σταυροπούλου να αντιλαμβάνεται διαφορετικά την επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία επιδιώκει να είναι στραμμένη με υπευθυνότητα προς την κοινωνία που θα μεγαλώσει το παιδί της.

Τα 5 top tips της Όλγας:

1. Δες την κοινωνία με αγάπη και συνειδητοποίησε ότι είσαι μέρος της. ΕΔΩ ΖΕΙΣ κι εσύ και όποιος αγαπάς. Γι' αυτό η αυθεντική επιχειρηματικότητα πρέπει να αγαπάει την κοινωνία και να είναι μέρος της.

2. Υλοποίησε την ιδέα σου! Η πραγματικότητα είναι μεγαλειώδης ακόμα και μπροστά στο όνειρο.

3. Μοίρασε γνώση! Το κοπιάρισμα είναι για όσα μυαλά φοβούνται να γεννήσουν ιδέες.

4. Βάλε το γέλιο στη ζωή σου. Κι άσε τους συνεργάτες σου να παρασυρθούν κι αυτοί. Το γέλιο χτίζει ομάδες!

5. Όταν σε χτυπήσουν, μη δειλιάσεις και χτυπήσεις κι εσύ. Πάρε το δύσκολο δρόμο, της βελτίωσης. Προσωπικά και επιχειρηματικά. Ο καλός κερδίζει πάντα στο τέλος.

Η συνέντευξη έγινε από την Τζιλ Δούκα.

Η Τζιλ Δούκα MBA, ACC είναι Life Coach, εισηγήτρια και συγγραφέας. Είναι Ελληνο-Καναδή και έχει εκπαιδεύσει, κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Θεωρείται από τον Ελληνικό τύπο ως μια από τις πιο καταξιωμένες life coaches και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες προσκεκλημένες ομιλήτριες σε TEDx event στην Ασία.

Αντιπρόεδρος της www.uniquenessdevelopmentgroup.com υποστηρίζει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την αλλαγή θετικά, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Πελάτες της UDG είναι Kraft, Microsoft, Iiberdrola, Τράπεζα Πειραιώς κ.α. Εκ των ιδρυτικών μελών της παγκόσμιας δια βίου μάθησης πλατφόρμας www.betterlifeday.com, φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μέσο όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να βρίσκουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματά τους. Η Τ. Δούκα έχει επιλεγεί ως European Business Mentor και υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Θέλεις να βελτιώσεις αισθητά την καθημερινότητά σου; Δες πληροφορίες για το επόμενο workshop της Τζιλ Δούκα εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v