Μωρο-αστρολογία: Τι λένε τα άστρα για το αστέρι σας

Μωρο-αστρολογία: Τι λένε τα άστρα για το αστέρι σας

Θα είναι πεισματάρικο, ντροπαλό ή εξωστρεφές; Η Dabney Oliver, δημιουργός της ιστοσελίδας AstroCutie.com, εξηγεί πώς μεταφράζεται το ζώδιο του μωρό σας αναφορικά με την προσωπικότητά του. Έχει, άραγε, πέσει μέσα; Πείτε μας τη γνώμη σας στο τέλος του άρθρου!

Κριός, 21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου

Αν έχετε ένα μικρό κριαράκι στο σπίτι θα χρειαστείτε πολλή ενέργεια για
 να το προλαβαίνετε. Το μωρό σας θα σας έχει συνεχώς «στα όπλα». Τα κριαράκια είναι πολύ περιπετειώδη. Θα πρέπει να ασφαλίσετε καλά το σπίτι γιατί εμφανίζουν έντονη κινητικότητα και λατρεύουν να στριφογυρνούν από εδώ και από εκεί.

 

Ταύρος, 20 Απριλίου έως 20 Μαΐου

Τα μωρά ταυράκια θεωρούνται λίγο πεισματάρικα, όμως αυτό συμβαίνει επειδή τους αρέσει η συνέπεια. Συγχύζονται όταν χαλά το πρόγραμμά τους. Ένα καλό τρικ είναι να τα βοηθάτε να παίρνουν μικρούς υπνάκους σε συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα. Νιώθουν, επίσης, πολύ καλύτερα όταν έχουν μία σταθερή ώρα φαγητού και παιχνιδιού.

 

Δίδυμοι, 21 Μαΐου έως 20 Ιουνίου

Διδάξτε στο παιδί σας νοηματική για μωρά καθώς τα μικρά διδυμάκια συγχύζονται όταν δε μπορούν να επικοινωνήσουν. Στα μωρά διδύμους αρέσει να μαθαίνουν και είναι σαν σφουγγάρια γι'αυτό φροντίστε να τονώσετε την ευφυΐα τους παίζοντας μαζί τους παιχνίδια με λέξεις ή δημιουργώντας μαζί τους νέα παιχνίδια.

 

Καρκίνος, 21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου

Τα καρκινάκια είναι πολύ ευαίσθητα, κάτι που πρέπει να θυμάστε καθώς θα δένεστε μαζί τους. Θα αναπτύξουν πολύ ισχυρούς δεσμούς με τη μαμά τους και θα έχουν την ανάγκη να περνούν πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί της. Μη φοβηθείτε ότι θα τα κάνετε «μαμόθρεφτα». Έχουν πραγματικά ανάγκη να ικανοποιείτε τις ανάγκες τους. Επίσης, τα καρκινάκια είναι σπιτόγατοι, γι'αυτό θα πρέπει να περνάτε πολλές ώρες μαζί τους στο σπίτι. Φροντίστε να δημιουργήσετε γι'αυτά μία ήρεμη, ευχάριστη ατμόσφαιρα και αποφύγετε να τα κουβαλάτε μαζί σας έξω από μέρος σε μέρος.

 

Λέων, 23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου

Έχετε ένα πολύ γελαστό μωρό! Τα μικρά λιονταράκια έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ και τα πιο γλυκά χαμόγελα. Είναι από τα μωρά που γοητεύουν τους πάντες. Παίξτε πολύ μαζί τους, πείτε τους αστεία και πειραματιστείτε με αυτά που τα κάνουν να γελούν. Επίσης, μπορείτε να τα πάτε σε ομάδες μουσικοκινητικής ή να τους πάρετε ντραμς, ή μαράκες ή τύμπανα γιατί λατρεύουν τη μουσική.

 

Παρθένος, 23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου

Όπως τα μικρά ταυράκια, έτσι και τα παρθενάκια θέλουν πρόγραμμα και θέλουν τα πράγματα να γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Τα μωρά αυτά προσέχουν πάντα αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και προσπαθούν να καταλάβουν πώς και γιατί αυτά συμβαίνουν. Έτσι, όταν κάνετε κάτι θα πρέπει να τους το εξηγείτε. Να τα προετοιμάζετε για να νιώθουν ασφάλεια ξέροντας τι πρόκειται να ακολουθήσει.

 

Ζυγός, 23 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου

Οι μικροί ζυγοί είναι οι κοινωνικές πεταλουδίτσες του ζωδιακού. Λατρεύουν να κάνουν νέους φίλους, γι'αυτό μη διστάσετε από νωρίς να τα φέρνετε σε επαφή με άλλα μωρά και, φυσικά, να κοινωνικοποιήστε και εσείς με τις μαμάδες τους. Δώστε τους περιθώριο να πειραματιστούν στην επικοινωνία τους με τους άλλους.

 

Σκορπιός, 23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου

Οι μικροί σκορπιοί είναι έντονοι χαρακτήρες και κάνουν τα πάντα με ορμή. Με ό,τι κι αν ασχοληθούν το κάνουν με μεράκι, ενώ εξίσου έντονα είναι και τα συναισθήματά τους. Έτσι, όταν τα μωρά αυτά δυσανασχετούν ή έχουν νεύρα, να είστε σίγουροι ότι θα σας δώσουν να το καταλάβετε. Αν, για παράδειγμα, είναι πάνω στην αλλαξιέρα ή κάνουν κάτι με το οποίο εκτίθενται σε νέες εμπειρίες είναι πολύ πιθανό να νιώσουν άβολα. Κοιτάτε τα πάντα βαθιά στα μάτια για να τα κρατάτε «στο έδαφος» και σε πλήρη σύνδεση μαζί σας.

 

Τοξότης, 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Τα μικρά τοξοτάκια θέλουν πάντα να κάνουν κάτι –δε μπορούν να κάθονται ακίνητα. Τους αρέσει να πηγαίνουν βόλτα με το αυτοκίνητο ή να βολτάρουν στο πάρκο και να παίρνουν καθαρό αέρα. Μην τα κρατάτε, λοιπόν, κλεισμένα στο σπίτι όλη την ημέρα γιατί έχουν ανάγκη από περιπέτειες. Θέλουν να μαθαίνουν πράγματα βιώνοντάς τα. Επίσης, καθώς πρόκειται για πολύ ενεργητικά παιδιά, βεβαιωθείτε ότι είναι προσεκτικά με τα κατοικίδιά σας, γιατί από τον ενθουσιασμό τους θα είναι συνεχώς κατά πάνω τους. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχετε το νου σας για να τα πηγαίνουν καλά με τα ζωάκια σας.

 

Αιγόκερως, 22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου

Τα μικρά αιγοκεράκια είναι μωρά με ιδιαίτερη ευφυΐα και με ικανότητα να πετυχαίνουν όσα αναλαμβάνουν. Θέλουν να κάνουν τα πάντα πριν από τα άλλα μωρά, π.χ. να μπουσουλούν ή να μιλούν. Όταν, μάλιστα, η φυσική τους ανάπτυξη δεν τους επιτρέπει να κάνουν όλα αυτά που η πνευματική τους κατάσταση θέλει, μπορεί να δυσανασχετούν. Γι'αυτό παροτρύνετέ τα να δοκιμάζουν όλα αυτά τα μεγάλα βήματα, αλλά να έχετε υπομονή όταν εκνευρίζονται.

 

Υδροχόος, 20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου

Τα υδροχοάκια είναι αυθόρμητα –ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτά! Θα σας εκπλήξουν τα πράγματα που μπορεί να τα κάνουν να γελάσουν. Κάνουν πάντα απροσδόκητα πράγματα. Μπορεί να τους αρέσουν περίεργα φαγητά ή να έχουν τον δικό τους ρυθμό όταν χορεύουν. Φροντίστε να ενθαρρύνετε και να ενισχύσετε την ατομικότητά τους. Αν, δηλαδή, θέλουν να παίξουν με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, που μπορεί να μην είναι κατάλληλο για την ηλικία τους, ίσως να μην χρειάζεται να τα εμποδίσετε.

 

Ιχθείς, 19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου

Τα μικρά ψαράκια είναι ονειροπόλα. Βάλτε τους απαλή μουσική και διαβάστε τους πολύ. Τα μωράκια αυτά κοιμούνται πολλές ώρες, γι'αυτό φροντίστε να δημιουργήσετε μία ευχάριστη, ήρεμη ατμόσφαιρα στο δωμάτιό τους με απαλά χρώματα που δημιουργούν αισθήματα γαλήνης.

Πηγή: Pregnant.thebump

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v