Τα πασχαλινά δώρα των νονών

Τα πασχαλινά δώρα των νονών

Η παράδοση θέλει τον νονό να... ξεπαραδιάζεται αυτές τις μέρες, αγοράζοντας στο βαφτιστήρι όχι μόνο την πατροπαράδοτη λαμπάδα, αλλά και ένα συνοδευτικό δώρο, το οποίο πριν μερικές γενιές όφειλε να είναι παπούτσια –στις μέρες μας μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Αφού, λοιπόν, σας παρουσιάσαμε τις δικές μας προτάσεις για λαμπάδες, δείτε τώρα και μερικά όμορφα και οικονομικά δωράκια για τα αγαπημένα σας βαφτιστήρια!

T-shirt με στάμπα, από το Babycarrots

Μία συλλογή από πανέμορφα, χαρούμενα t-shirts για παιδιά από 2 έως 4 ετών φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Babycarrots. Ο λόγος για τα t-shirts της Mido, από 100% οργανικό βαμβάκι με τα εντυπωσιακά, μεγάλα σχέδια από ζωάκια στο μπροστά και το πίσω μέρος. Ξεχωρίσαμε το σχέδιο «καβούρι», αλλά στο e-shop θα βρείτε πολλά ακόμα σχεδιάκια.

Τιμή: 19,90 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Babycarrots.

Πουκαμισάκι με παπιόν, από το H&M

Η ανοιξιάτικη συλλογή ρούχων για παιδιά, των H&M, μας ενθουσίασε με τα χρώματα και τα σχέδιά της, ενώ οι τιμές παραμένουν σε πολύ λογικά επίπεδα. Ξεχωρίσαμε το πολύ χαριτωμένο αγορίστικο πουκαμισάκι με το παπιόν, για ιδιαίτερες περιστάσεις. Διατίθεται για παιδιά ηλικίας από 2 έως 8 ετών.

Τιμή: 12,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Πέδιλα για κορίτσια, από τα DPAM

Πανέμορφα, εμπριμέ κοριτσίστικα πεδιλάκια, σε αποχρώσεις του λιλά, για τις καλοκαιρινές τους βόλτες! Διατίθενται σε μεγέθη από 20 έως 25.

Τιμή: 52,90 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα DPAM.

Παπούτσια Converse, από τα Μούγερ

Μποτάκι Converse, αθλητικού τύπου σε σιέλ/μπλε, με κορδόνια, για στιλάτα αγοράκια. Διατίθεται σε μεγέθη από 20 έως 39.

Τιμή: 49,90 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Μούγερ.

Bobo φόρεμα, Smoke Stripes, από το Alice on board

Για τις μικρές κοκέτες βρήκαμε το πιο όμορφο ανοιξιάτικο φόρεμα. Μπορεί να φορεθεί μόνο του, μαζί με μπλούζα ή tank top και ίσως μπορεί να φορεθεί και ως φούστα μακριά. Είναι από 100% οργανικό βαμβάκι, σε κίτρινες και μαύρες ρίγες.

Τιμή: 49 ευρώ.
Αγοράστε τo online από το Alice on Board.

Πατίνι Mickey Club House

Ποιο βαφτιστήρι δεν θα ενθουσιαστεί αν του χαρίσετε ένα πατίνι; Πόσο μάλλον αν αυτό είναι εμπνευσμένο από την αγαπημένη του παιδική εκπομπή, το Mickey Mouse Clubhouse. Tο Twist & Roll από την εταιρία MONDO έχει δύο μπροστινούς τροχούς που στρίβουν ανάλογα με την κλίση του σώματος. Οι στρογγυλεμένες γωνίες του προσφέρουν ευκολότερους ελιγμούς και μέγιστη ασφάλεια.
Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών.

Τιμή: 29,99 ευρώ.
Αγοράστε το online από το We Love Toys.

Ολόσωμο μαγιό και ασορτί καπελάκι από τα Mothercare

Βάλτε τη βαφτιστήρα σας σε καλοκαιρινή διάθεση με αυτό το όμορφο ολόσωμο μαγιό και το ασορτί καπελάκι, από τα Mothercare. Διατίθεται σε διαστάσεις από 3 μηνών έως 6 ετών.

Τιμή: 30,50 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα Mothercare.

Παιχνίδι ισορροπίας με πιθηκάκια, από τα Plan Toys

Ένα πανέξυπνο παιχνίδι από την Plan Toys, το οποίο καλεί το παιδί, για να ισορροπήσει τα πιθηκάκια στο δέντρο,να εξασκήσει τη μαθηματική του σκέψη, αφού πρέπει να υπολογίσει την ποσότητά τους και τη μεταξύ τους απόσταση.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Τιμή: 18 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Plan Toys.

Υφασμάτινα κουνελάκια, από το Mamaka

Αν το βαφτιστήρι σας είναι ακόμα μωρό, αυτό το πανέμορφο, απαλό κουνελάκι θα γίνει ο νέος του φίλος. Είναι φτιαγμένο από πολύ μαλακά υφάσματα, όπως fleece, κότον και φανέλα και είναι ιδανικό για αγκαλιές αλλά και για να το σέρνει μαζί του σε όλο το σπίτι (διαστάσεις: 35x40 εκ).

Τιμή: 24,50 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Mamaka.eu.

v