Brad Pitt: Η επιλογή της Jolie είναι ηρωϊκή

Brad Pitt: Η επιλογή της Jolie είναι ηρωϊκή

Ο Brad Pitt, που στάθηκε δίπλα στην Angelina Jolie όταν υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή δήλωσε στο Evening Standard ότι υποστηρίζει πλήρως την ίδια και την απόφασή της.

"Έχοντας βιώσει την απόφαση αυτή από πρώτο χέρι, βρίσκω την επιλογή της Angie, όπως και τόσων άλλων όπως εκείνη, απολύτως ηρωική", δήλωσε.

"Ευχαριστώ την ιατρική ομάδα μας για την φροντίδα και την προσοχή της», είπε και πρόσθεσε πως αυτό που θέλει για εκείνη είναι "να έχει μια μακρά και υγιή ζωή μαζί μου και με τα παιδιά μας. Αυτή είναι μια ευτυχισμένη μέρα για την οικογένειά μας."

Στο άρθρο της για τη διαδικασία η Jolie χαρακτήρισε τον Pitt ως "στοργικό και υποστηρικτικό" σύντροφο. "Ο Brad βρισκόταν στο Pink Lotus Breast Center, όπου νοσηλεύτηκα, για κάθε λεπτό των χειρουργείων", ανέφερε η ίδια. "Καταφέραμε να βρούμε στιγμές να γελάσουμε μαζί. Ξέραμε ότι αυτό ήταν το σωστό για την οικογένειά μας και ότι θα μας έφερνε πιο κοντά. Και έτσι ήταν".

Ο Pitt δεν είναι πάντως ο μόνος που θαυμάζει την απόφαση της Jolie. Εκτός από τα εκατομμύρια γυναικών –ακόμα και ανδρών- που έμαθαν την ιστορία της, διασημότητες όπως η τραγουδίστρια Sheryl Crow, «την παραδέχτηκαν» δημοσίως ενώ η φημισμένη δημοσιογράφος του CNN, Zoraida Sambolin, δήλωσε ότι σχεδιάζει επίσης διπλή μαστεκτομή.

Δείτε φωτογραφίες της Jolie που τράβηξε ο Brad Pitt

 

v