4 μύθοι για το σεξ

4 μύθοι για το σεξ

Για να μην βρεθούμε στο κρεβάτι... προ απροόπτου, ξεκαθαρίζουμε τους 4 πιο συνηθισμένους μύθους περί σεξ, χαλαρώνουμε και βρίσκουμε τρόπους να το απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο!

#1: H λίμπιντο των ανδρών κορυφώνεται στα 18, ενώ των γυναικών στα 28

Όχι, οι σεξουαλικές σας ζωές δεν είναι καταδικασμένες από εκείνες τις ηλικίες και μετά. Πράγματι, η παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες κορυφώνεται στα 18, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Όσο για τις γυναίκες, δεν υπάρχει συγκεκριμένη χρονική στιγμή που οι ορμόνες τις μεταμορφώνουν σε θεές του σεξ. Έτσι, ακόμα κι αν δεν ταυτίζονται οι χρόνοι σας, οι ειδικοί λένε ότι... τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Όλες οι έρευνες συμφωνούν πως όσο περισσότερο σεξ κάνεις, τόσο περισσότερο θες.

#2: Ο δονητής ξενερώνει τους άντρες

Ούτε καν - το αντίθετο μάλιστα! Μέσα τους ελπίζουν ότι κάποια στιγμή η σύντροφός τους θα εμφανίσει ένα νέο ερωτικό βοήθημα, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Και δεν είναι μόνο η ηδονή που νιώθουν όταν βλέπουν να το χρησιμοποιεί... Πολλοί είναι οι άνδρες που παραδέχονται πως έχουν διεγερθεί με τον δονητή της γυναίκας τους στις δικές τους ερωτογενείς ζώνες.

#3: Δεν υπάρχει σημείο G

Φως στο μυστήριο φαίνεται ότι ρίχνει νέα γαλλική μελέτη: Οι γυναίκες που επιτυγχάνουν κολπικό οργασμό έχουν παχύτερο -από τον μέσο όρο- ιστό ανάμεσα στον κόλπο και την ουρήθρα. Το αν σε αυτή την περιοχή εντοπίζεται το μαγικό κουμπί εξαρτάται από το πόσο ευαίσθητη είναι αυτή η περιοχή για την κάθε γυναίκα. Αν θέλετε να το ανακαλύψετε με τη βοήθεια του συντρόφου σας, ζητήστε του να πιέσει με τα δάχτυλά του το πάνω μπροστινό τοίχωμα του κόλπου σας, κάνοντας μια κίνηση σαν να προσκαλεί κάποιον να έρθει προς το μέρος του. Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα θα έχετε καταλάβει αν υπάρχει κάτι «εκεί».

#4: Οι άνδρες δεν μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς

Οι ειδικοί εξηγούν ότι η πεποίθηση πως οι άνδρες έρχονται σε οργασμό μόνο μία φορά προέκυψε από το γεγονός ότι πολλοί μπερδεύουν τον οργασμό με την εκσπερμάτιση. Αν και ο άντρας έχει φυσικούς περιορισμούς σχετικά με το πόσο γρήγορα μπορεί να παράγει και να απελευθερώνει σπέρμα, μπορεί ωστόσο να βιώνει επαναλαμβανόμενες κορυφώσεις ενώ κάνει σεξ. Το μυστικό είναι να τον φέρνετε κοντά στην κορύφωση και τότε να τον σταματάτε, ώστε να νιώθει τους σπασμούς του οργασμού χωρίς να εκσπερματίζει. Αφήστε τον τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα για να ηρεμήσει και έπειτα επαναλάβετε το ίδιο «παιχνίδι» μέχρι να σας εκλιπαρεί για έλεος.

Πηγή: Womenshealthmag

v