Καλό σεξ σε πέντε λεπτά; Γίνεται!

Καλό σεξ σε πέντε λεπτά; Γίνεται!

Οι περισσότερες μαμάδες παραπονιέστε ότι δεν έχετε χρόνο για να απολαύσετε το σεξ με τον σύζυγό σας και όταν βρίσκετε τον χρόνο συνήθως δεν έχετε τις σωματικές αντοχές για να αποδώσετε στο μέγιστο των ικανοτήτων σας. Το σεξ, λοιπόν, καταλήγει να γίνεται «ξεπέτα» -ή να μην γίνεται καθόλου.

Δεν θα σας συμβουλεύσουμε να βρείτε χρόνο –ποιοι εργαζόμενοι γονείς με μικρά παιδιά έχουν πραγματικά ελεύθερο χρόνο; Θα σας δώσουμε, όμως, μερικές διασκεδαστικές ιδέες για να απολαύσετε πραγματικά καλό σεξ είτε σας περισσεύουν 5, είτε 10, είτε -ιδανικά- 15 λεπτά!

Καλό σεξ σε πέντε λεπτά

Για τις περισσότερες γυναίκες, το να έρθουν σε οργασμό σε πέντε λεπτά είναι δύσκολη υπόθεση –οι περισσότερες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να «μπουν στο κλίμα». Αν, όμως, πραγματικά δεν σας περισσεύει χρόνος και το ξέρετε, η λύση είναι μία: καλός προγραμματισμός. Δείτε πώς:

Σκεφτείτε το σεξ

Δημιουργήστε το κατάλληλο κλίμα ώρες νωρίτερα, πριν ακόμα βρεθείτε με τον σύντροφό σας, στέλνοντάς του π.χ. ένα ερωτικό μήνυμα και περιγράφοντας όλα αυτά που θέλετε να κάνετε ο ένας στον άλλον.

Τι σας διεγείρει;

Μπορεί να μην είναι το σεξ καθεαυτό που σας διεγείρει με τον σύντροφό σας, αλλά ο τρόπος που σας αγκαλιάζει, που φιλά τον λαιμό σας ή, ακόμα, το πώς σας κοιτάζει και σας μιλάει. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, σκεφτείτε το κατά την διάρκεια της ημέρας και προσπαθήστε να μην το βγάλετε από το μυαλό σας από τη στιγμή που θα φύγετε από τη δουλειά.

Μπείτε στο κλίμα

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε μία φαντασίωση ή να θυμηθείτε μία από τις αξέχαστες στιγμές που κάνατε σεξ στο παρελθόν. Θυμηθείτε ή δημιουργήστε με τη φαντασία σας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες –κι αν σας λείπει η φαντασία διαβάστε κάτι που θα σας βοηθήσει (δείτε στα σχετικά άρθρα τα πιο ερωτικά διηγήματα).

Μην γδυθείτε

Όταν πλέον βρεθείτε μαζί του, μην χάνετε χρόνο για να βγάλετε τα ρούχα σας. Μείνετε με αυτά και καθοδηγήστε τα χέρια του για να σας διεγείρουν πάνω από τα εσώρουχα. Στη συνέχεια βγάλτε μόνο τα απαραίτητα.

«Καρφώστε» τον

Έχετε επιστρέψει στο σπίτι και κάθεστε όλοι μαζί γύρω από το τραπέζι για φαγητό. Έχοντας στο μυαλό σας το σεξ, περάστε του το μήνυμα με το βλέμμα σας. Κοιτάξτε τον στα μάτια με «νόημα», όπως κάνατε τον πρώτο καιρό που ήσασταν μαζί μπροστά σε άλλους. Θυμηθείτε πως το βλέμμα σας έπαιξε σίγουρα ρόλο για να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Αν δεν καταλάβει γιατί τον κοιτάζετε τόσο επίμονα, ψιθυρίστε το χαμηλόφωνα στο αυτί του.

«Χέρι» βοηθείας

Για εσάς που συνεχίζετε να δυσκολεύεστε να διεγερθείτε, ένας δονητής μπορεί να επιταχύνει την ερωτική διάθεση. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να τον χρησιμοποιήσετε μόνο σε εσάς, αλλά και να τον ακουμπήσετε στο στήθος, τις θηλές σας ή ακόμα και στο μόριο του συντρόφου σας.

Κορυφαίο σεξ σε δέκα λεπτά

Περισσότερα βοηθήματα

Οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να διεγερθούν σε δευτερόλεπτα. Για τις γυναίκες τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Πριν απογοητευτείτε που το σώμα σας δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λίγο λιπαντικό. Αυτό που ουσιαστικά θα κάνει είναι ό,τι θα έκανε το σώμα σας από μόνο του μετά από λίγη ώρα, άρα θα κερδίσετε χρόνο.

Άλλα είδη σεξ

Η διείσδυση δεν αποτελεί μονόδρομο στο σεξ. Θυμηθείτε πόσο απολαυστικά μπορεί να είναι τα αγγίγματα, η διέγερση με τα δάχτυλα ή και το στοματικό σεξ (διαβάστε περισσότερα για το στοματικό σεξ στα σχετικά άρθρα).

Μην σκέφτεστε

Βγάλτε από το μυαλό σας οτιδήποτε σας προκαλεί στρες, όπως το ότι έχετε παχύνει, είστε αξύριστη ή ότι το σπίτι είναι χάλια και θέλει συμμάζεμα. Το γρήγορο σεξ σημαίνει να αδράξετε τη στιγμή και να αφοσιωθείτε μόνο στο πάθος που βιώνετε. Αν για να κάνετε σεξ περιμένετε να έρθει η τέλεια στιγμή, που θα νιώθετε πανέμορφη, θα έχετε διάθεση και θα έχετε αγοράσει καινούργια εσώρουχα... ίσως χρειαστεί να περιμένετε καιρό.

Ο οργασμός δεν είναι το παν

Εντάξει, μπορεί ο οργασμός να είναι σημαντικότατο στοιχείο στην ερωτική συνεύρεση, δεν είναι όμως το παν. Μην περιμένετε, λοιπόν, να έρχεστε σε οργασμό κάθε φορά που κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας, ειδικά αν αυτό διαρκεί μόλις δέκα λεπτά. Απολαύστε τη στιγμή και φυλάξτε την ως... προθέρμανση, για την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ και θα είστε πολύ πιο έτοιμη.

Πηγαίνετε μαζί για ύπνο

Συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια, που ζουν μαζί καιρό, να πηγαίνουν για ύπνο διαφορετικές ώρες. Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που επειδή κουράζονται περισσότερο κοιμούνται νωρίτερα, ενώ οι άνδρες χαζεύουν στην τηλεόραση μέχρι αργά. Φροντίστε να το αλλάξετε αυτό, γιατί η ώρα εκείνη, λίγο πριν κοιμηθείτε είναι ιδανική για ολιγόλεπτο σεξ. Σίγουρα μπορείτε να βρείτε το κουράγιο και να αφιερώσετε δέκα λεπτά σε εσάς και τον σύντροφό σας. Μεγάλο συν ότι μετά θα κοιμηθείτε πολύ καλύτερα! Και όποιος δε νυστάζει, μπορεί να επιστρέψει στην τηλεόραση!

Το τέλειο σεξ σε δεκαπέντε λεπτά

Αλλάξτε σκηνικό

Δεν είναι ανάγκη να κατευθυνθείτε στην κρεβατοκάμαρα για να κάνετε σεξ. Μπορείτε να μείνετε εκεί που είστε, τη στιγμή που σας έρθει η όρεξη, π.χ. στο σαλόνι βλέποντας τηλεόραση, όταν τα παιδιά θα έχουν πάει για ύπνο ή στην κουζίνα, ενώ ετοιμάζετε βραδινό. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα, π.χ. να ανάψετε μερικά κεριά ή να βάλετε την αγαπημένη σας, σέξι μουσική.

Πρωινό ξύπνημα

Οι σεξολόγοι λένε πως τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό (ορμόνη που έχουν σε μικρότερο βαθμό και οι γυναίκες) είναι στα «καλύτερά» τους όταν ξυπνάμε το πρωί. Βάλτε, λοιπόν, το ξυπνητήρι σας δέκα λεπτά νωρίτερα και αρχίστε να χαϊδεύετε και να φιλάτε ο ένας τον άλλον. Το πιθανότερο είναι ότι στην αρχή θα νυστάζετε, όμως ακόμα κι έτσι, θα έχετε απολαύσει το καλύτερο πρωινό ξύπνημα.

Η στάση της επιτυχίας

Αν έχετε μόλις 15 λεπτά μπροστά σας, μην χάνετε χρόνο δοκιμάζοντας νέες τεχνικές και πρωτότυπες στάσεις. Οδηγηθείτε κατευθείαν σε αυτή που σας βολεύει καλύτερα και που μπορεί να σας φέρει ταχύτερα σε οργασμό –για τις περισσότερες γυναίκες η βολικότερη στάση είναι να είναι εκείνες από πάνω, ενώ δεν είναι λίγες και οι γυναίκες που προτιμούν τον άνδρα από πίσω, καθώς έτσι διεγείρεται το σημείο G πιο εύκολα.

Στη μπανιέρα δυο-δυο

Μπείτε μαζί στο μπάνιο. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη: Αν ο χρόνος δεν σας περισσεύει μπείτε μαζί στο μπάνιο ή στη ντουζιέρα και πλύνετε ο ένας τον άλλον απαλά και αισθησιακά. Σιγά-σιγά θα σας δημιουργηθεί και η όρεξη για σεξ. Ακόμα πιο σέξι, μάλιστα, είναι να γλιστρήσετε στη ντουζιέρα μαζί του, ενώ εκείνος θα έχει ήδη ξεκινήσει το μπάνιο του, φορώντας ακόμα κάποια από τα ρούχα σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v