Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε άνεργους γονείς!

Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε άνεργους γονείς!

Ξεκίνησαν ήδη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα δωρεάν ιατρικής κάλυψης «Health Voucher» σε άνεργους γονείς και άνεργες μέλλουσες μητέρες. 

 

Μια εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στο χώρο της Υγείας. Άνεργοι γονείς και άνεργες μέλλουσες μητέρες μπορούν να μπουν σε πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων, υποβάλλοντας την αίτησή τους μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου προϋπολογισμού ανά Περιφέρεια.

Δείτε αν δικαιούστε

Δικαιούχοι του "Εισιτηρίου Ελεύθερης Πρόσβασης" (HealthVoucher) είναι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι έχουν χάσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα, και εκείνοι που το ατομικό εισόδημά τους δεν υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ ή τα 25.000 ευρώ στην περίπτωση των έγγαμων.

Το ΕΕΠ, που πραγματοποιείται με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ (46 εκατ. ευρώ), παρέχει δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ο ενδιαφερόμενος συγκεκριμένα δικαιούται παροχή υπηρεσιών ιατρικής εξέτασης με επισκέψεις σε ιατρό ή μονάδες υγείας, δυνατότητα παραπομπής με αξιολόγηση από τον ιατρό για πραγματοποίηση συνόλου διαγνωστικών εξετάσεων, πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων και πραγματοποίηση βασικού πακέτου εξετάσεων ελέγχου κύησης.

Μπορείτε να αποκτήσετε το "Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης" (HealthVoucher) με την αίτηση - εγγραφή σας στο site Healthvoucher.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε εσείς ή τα μέλη της οικογένειας σας (έμμεσο μέλος) ΑΜΚΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v