10 τρόποι να φορέσετε ένα μαντίλι στα μαλλιά

10 τρόποι να φορέσετε ένα μαντίλι στα μαλλιά

Αγαπάμε τα μαντίλια σε κάθε τους χρήση. Ένα μαντίλι στα μαλλιά όμως δίνει στυλ στο χτένισμά μας χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις κομμωτικής. Δείτε 8 τρόπους για να φορέσετε ένα μαντίλι στα μαλλιά σας!

 

Διπλώστε το μαντίλι σας σε ένα μεγάλο ορθογώνιο. Δέστε το πίσω από το κεφάλι σας, κάτω από τα μαλλιά σας.

Κάντε με τα μαλλιά σας έναν ψηλό κότσο (Δείτε πώς εδώ). Διπλώστε το μαντίλι σας σε ένα μεγάλο ορθογώνιο, φέρτε το γύρω από το κεφάλι και κάντε έναν κόμπο (ή φιόγκο αν το μαντίλι είναι μεγάλο) μπροστά.

Διπλώστε το μαντίλι, όπως προαναφέρθηκε και κάντε έναν χαλαρό κόμπο στη μέση του. Τοποθετήστε το πάνω στα μαλλιά σας και δέστε το πίσω.

Κάντε μία αλογοουρά. Δέστε το μαντίλι στο σημείο που βρίσκεται το λαστιχάκι και αφήστε τις άκρες του να πέφτουν στα πλάγια.

Δέστε το μαντίλι σε μια τούφα του πίσω μέρους των μαλλιών σας. Κάντε μια πλεξούδα χρησιμοποιώντας και το μαντίλι. Αν το μαντίλι είναι αρκετά μακρύ, χρησιμοποιήστε την άκρη του ώστε να δέσετε την πλεξούδα.

Διπλώστε το μαντίλι σας σε ένα μεγάλο ορθογώνιο. Δέστε το πίσω από το κεφάλι σας αλλά αυτή τη φορά, πάνω από τα μαλλιά σας.

Κάντε έναν κότσο και γύρω του δέστε το μαντίλι με τον κόμπο στο πίσω μέρος.

Διπλώστε το μαντίλι σε ορθογώνιο, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιήστε ένα μεγαλύτερο μαντίλι. Πιάστε τα μαλλιά σας έναν μεγάλο, ατημέλητο κότσο. Φέρτε τις άκρες μπροστά, κάντε έναν κόμπο και τοποθετήστε τις άκρες του μέσα στο μαντίλι.

Πιάστε τα μαλλιά σας έναν χαμηλό κότσο. Δέστε τα με το μαντίλι και κάντε στο πάνω μέρος έναν φιόγκο. 

Πιάστε τα μαλλιά σας έναν ψηλό κότσο. Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό μαντίλι για να τον τυλίξετε και δέστε στο μπροστινό μέρος έναν φιόγκο.

Πηγές: abeautifulmess.com, keikolynn.com, myshineproject.com

v