6 εντυπωσιακά σύνολα για το γραφείο

6 εντυπωσιακά σύνολα για το γραφείο

Το φθινόπωρο είναι περίοδος αναπροσαρμογής, τόσο "εσωτερικά" όσο και εξωτερικά. Η ανανέωση της γυναικείας γκαρνταρόμπας έχει σίγουρα προτεραιότητα, μιας και κάθε γυναίκα επιθυμεί να βρει νέα σύνολα που θα την κάνουν να δείχνει όμορφη και που, ταυτόχρονα, θα φτιάχνουν τη διάθεσή της. Αυτό έχει να κάνει με τον χώρο εργασίας. Δεν είναι υπάρχει λόγος να ντύνεστε στο γραφείο με ρούχα που δε σας εκφράζουν. Εμείς προτείνουμε casual αλλά και πιο κλασικά σύνολα, ανάλογα με το ύφος που απαιτεί η εργασία σας, για να είστε πάντα κομψές αλλά και μέσα στη μόδα.

Κλασικό στυλ, H&M

Ένα πρακτικό σύνολο για το γραφείο με τον συνδυασμό pencil γκρι φούστας (με τσέπες) και ροζ μπλούζας από μετάξι. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια λεπτή ζώνη, ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες και διακριτικά αξεσουάρ.

Τιμή: Φούστα 15,95 ευρώ – Μεταξένια μπλούζα 39,95 ευρώ.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα H&M.

Ανδρόγυνο look, Mango

Σύνολο με ανδρόγυνα στοιχεία που μπορεί να φορεθεί στο γραφείο ή στο επαγγελματικό ραντεβού. Αποτελείται από μαύρη ζιβάγκο σε συνδυασμό με γκρι φαρδιά παντελόνα και ένα ζευγάρι δερμάτινα loafers, για μια πιο εναλλακτική στυλιστική πινελιά.

Τιμή: Παντελόνι 39,99 ευρώ – Πουλόβερ 39,99 ευρώ – Παπούτσια 69,99 ευρώ.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Mango.

Casual διάθεση, Pull n Bear

Το γραφείο δεν έχει πάντα αυστηρούς dress codes. Μπορεί, λοιπόν, να βρίσκεστε σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου επιτρέπεται να είστε πιο χαλαροί, με ρούχα που θα επιλέγατε για μια βόλτα με τις φίλες σας. Ένα μπορντό printed πουκάμισο και ένα skinny παντελόνι μαζί με ένα εκκεντρικό γκρι πανωφόρι κάνουν τη διαφορά.

Τιμή: Μάλλινο πανωφόρι 39,99 ευρώ

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Pull n Bear.

Aυστηρή κομψότητα, Αsos

Ιδανική επιλογή, εάν χρειάζεται να είστε υπέρκομψη κατά τη διάρκεια της ημέρας και αν η δουλειά σας απαιτεί συναναστροφή με πολύ κόσμο. Μια midi ριγέ pencil φούστα συνδυασμένη με απλό λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες είναι ό,τι πρέπει. Τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν το σύνολο ακόμα πιο chic.

Τιμή: Φούστα 53,91 ευρώ

Θα τα βρείτε online μέσα από το Asos.

Ρετρό θηλυκότητα, Topshop

Εάν θέλετε στο χώρο εργασίας να είστε λίγο πιο hip και με μεγαλύτερη φαντασία στο ντύσιμο, συνδυάστε μια καρό φούστα μέχρι το γόνατο με ένα απλό γκρι πουλόβερ και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, brogues ή oxford shoes. H εμφάνισή σας θα είναι κομψή και ταυτόχρονα πολύ ιδιαίτερη.

Τιμή: Φούστα 55 ευρώ.

Θα τα βρείτε online μέσα από το Topshop.

Εναλλακτικό κοστούμι, Zara

Κλασική πρόταση για το γραφείο με ανδρόγυνο look που συνδυάζει παντελόνι, μεταξωτό λευκό πουκάμισο και μπλείζερ με καρό print. Μπορεί να φορεθεί με γόβες, μοκασίνια ή brogues ανάλογα τον χώρο εργασίας. Κάποια διακριτικά αξεσουάρ μπορούν να δώσουν ακόμα περισσότερο στυλ.

Τιμή: Μπλέιζερ 55,95 ευρώ – Παντελόνι 29,95 ευρώ – Πουκάμισο 49,95 ευρώ – Μοκασίνι 55,95 ευρώ.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Zara.

v