Τα 6 πιο εντυπωσιακά φλοράλ φορέματα του φθινοπώρου

Τα 6 πιο εντυπωσιακά φλοράλ φορέματα του φθινοπώρου

Τα φλοράλ σχέδια κυριάρχησαν μέσα στο καλοκαίρι. Λουλούδια σε διάφορα, ζωηρά χρώματα πάνω σε φορέματα που έκαναν την εμφάνιση ακόμα πιο σέξι, θηλυκή και γοητευτική. Τα φλοράλ prints συνεχίζουν ακάθεκτα και μέσα στη νέα σεζόν, δημιουργώντας συνειρμούς που αγγίζουν το κρύες νύχτες και τη μελαγχολία του φθινοπώρου.

Full-Skirted φόρεμα, Pull N Bear

Ένα χαριτωμένο μίνι φόρεμα σε 60's γραμμή, με prints από λουλούδια και πουλιά. Το κομψό του στυλ το κάνει ιδανική επιλογή για μια βραδινή έξοδο, συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα εκκεντρικό clutch.

Τιμή: 25,99 ευρώ. 

Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.

Midi φόρεμα, Zara

Navy blue φόρεμα σε hippie γραμμή με κοντά μανίκια και τσέπες. Τα κόκκινα φλοράλ prints δημιουργούν μια πιο έντονη διάθεση στο ρούχο. Ταιριάξτε το με μποτίνια και natural μακιγιάζ για μια πιο εναλλακτική εμφάνιση.

Τιμή: 45,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Chiffon φόρεμα, Mango

Φλοράλ chiffon φόρεμα με στρογγυλό κόψιμο στο λαιμό και κοντά μανίκια. Το ιδιαίτερο κόψιμo του επιτρέπει να φορεθεί όλη μέρα με διαφορετικά αξεσουάρ. Για μια βραδινή έξοδο τολμήστε το με μαύρα ankle boots.

Τιμή: 49,99 ευρώ. 

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Φόρεμα με ζώνη, Bershka

Ένα φόρεμα σε κλασικό κοριτσίστικο στυλ που τονίζει όμορφα τη σιλουέτα στη μέση. Η ζώνη δίνει ένα έξτρα στυλ ενώ ο συνδυασμός του ρούχου με μπαλαρίνες, μια ζακέτα και μια κορδέλα στα μαλλιά το αποθεώνει.

Τιμή: 25,99 ευρώ. 

Θα το βρείτε στα καταστήματα Bershka.

Κιμονό φόρεμα, Topshop

Εμπνευσμένο από το Ιαπωνικό στυλ, το φλοράλ μίνι φόρεμα με το Asian κόψιμο είναι η απόλυτα θηλυκή επιλογή. Το έντονο κόκκινο κραγιόν και ένα ζευγάρι nude μποτίνια θα το κάνουν ακόμα πιο γοητευτικό.

Τιμή: 38 ευρώ.

Aγοράστε το online από το Topshop.

Skater φόρεμα, Asos

Φόρεμα με ζωηρά φλοράλ prints, μακριά μανίκια και κουμπί στο μπροστινό μέρος. Συνδυάστε το με μποτίνια ή μπαλαρίνες καθώς και με μια ευρύχωρη τσάντα στον ώμο για μια απογευματινή βόλτα στα μαγαζιά.

Τιμή: 39,04 ευρώ. 

Αγοράστε το online από το Asos.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v