5 sites για ανταλλαγές παιδικών ρούχων (και όχι μόνο)

5 sites για ανταλλαγές παιδικών ρούχων (και όχι μόνο)

Ήδη μετά τον πρώτο χρόνο, είναι βέβαιο ότι θα έχετε γεμίσει αρκετές τσάντες με ρούχα που το παιδί σας φόρεσε ελάχιστα, είναι σε άριστη κατάσταση και τα οποία φυσικά δεν σκοπεύετε να τα πετάξετε. Κάποιες από εσάς ίσως τα προορίζετε για το δεύτερο. Κάποιες ίσως έχετε φίλες ή συγγενείς που περιμένουν μωρό. Και κάποιες απλώς τα κρατάτε αποθηκευμένα χωρίς να ξέρετε ακόμα τι να τα κάνετε.

Aν θέλετε όχι μόνο να χαρίσετε τα παλιά ρούχα των παιδιών σας, αλλά και να τα ανταλλάξετε με άλλα, σε εξίσου καλή κατάσταση, γλιτώνοντας έτσι από σημαντικά έξοδα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στα παρακάτω sites με ανταλλαγές παιδικών ειδών.

Happy Swap

Mία απλή ιδέα που έγινε πράξη από την Χρύσα και την Βάσια, οι οποίες διοργανώνουν πάρτι ανταλλαγής στα οποία μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει, πηγαίνοντας όσα ρούχα δεν κάνουν πια στο παιδί του και βρίσκοντας άλλα, κατάλληλα για την ηλικία του. Περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο πάρτι του Μαΐου, θα βρείτε εδώ.

Ανταλλακτική οικονομία

Στο antallaktiki.gr, το site στο οποίο ανταλλάζονται ή χαρίζονται προϊόντα και υπηρεσίες, θα βρείτε την κατηγορία Βρεφικά/παιδικά είδη στην οποία ανταλλάσσονται παιδικά καροτσάκια, ποδήλατα κ.ά. με διάφορα είδη καθημερινής χρήσης.

Ανταλλαγές kids

Στο blog ανταλλαγές, θα βρείτε την κατηγορσία ανταλλαγές kids, στην οποία αναρτώνται τακτικά τα events που οργανώνει τακτικά η ομάδα στην Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στο group ανταλλαγές στο Facebook.

Give the Kids

Απευθυνθείτε στην ομάδα για να χαρίσετε ρούχα και παπούτσια για παιδιά από 0 έως 5 ετών και πάρτε από εκεί τέτοια είδη για τα δικά σας παιδιά, αν πραγματικά τα έχετε ανάγκη. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πατάρι

Στο patari.gr θα βρείτε παιδικά είδη που χαρίζονται (ή πωλούνται σε πραγματικά χαμηλές τιμές), ενώ στο ίδιο site μπορείτε να «ανεβάσετε» και να χαρίσετε τα δικά σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v