Τα πιο όμορφα και οικονομικά μποτάκια του φθινοπώρου

Τα πιο όμορφα και οικονομικά μποτάκια του φθινοπώρου

Το φθινόπωρο είναι εποχή που πολλές φορές μας μπερδεύει στο ντύσιμο, μιας και απαιτεί κάτι ζεστό αλλά όχι και το πιο χοντρό ρούχο ή υπόδημα που μπορεί να έχουμε στη ντουλάπα μας. Μπορεί οι μπαλαρίνες να μπαίνουν σιγά-σιγά στη γωνία, τα μποτίνια όμως κερδίζουν τον πρώτο ρόλο. Σε διάφορα χρώματα ή σχέδια αναλαμβάνουν να συμπληρώσουν μια μοναδική εμφάνιση από το πρωί έως το βράδυ.

Ankle boots, H&M

Μαύρα ankle boots με πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος και ένα διακοσμητικό λουράκι. Φορέστε τα με ένα στενό παντελόνι και ένα πουκάμισο ή ακόμη με φόρεμα (και ένα clutch) για ξεχωριστή βραδινή εμφάνιση.

Τιμή: 34,95 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε στα καταστήματα H&M

Ροζ δερμάτινα, Zara

Δερμάτινα μποτίνια σε πιο μοντέρνα γραμμή με ιδιαίτερο ξύλινο τακούνι που κάνει τη διαφορά. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα total black outfit (πχ. κοστούμι) και με διακριτικά αξεσουάρ σε ροζ αποχρώσεις.

Τιμή: 65,95 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε στα καταστήματα Zara

Μπότες με γούνα, Pull & Bear

Μπότες σε καφέ χρώμα με γούνα στο πάνω μέρος. Μια εξαιρετικά πρακτική και εύκολη επιλογή για το γραφείο ή για τα ψώνια ή ακόμη και για χαλαρές βόλτες με φίλες. Ένα τζιν και ένα φαρδύ πουλόβερ αρκούν.

Τιμή: 49,99 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε στα καταστήματα Pull & Bear

Biker boots, Asos

Μαύρα δερμάτινα μποτίνια σε biker στυλ που είναι το απόλυτο trend για φέτος. Ένα μαύρο τζιν παντελόνι, μια ευρύχωρη τσάντα και ένα καρό πουκάμισο μπορούν να κάνουν την εμφάνιση ιδανική.

Τιμή: 33,68 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε online από τα Asos

Casual μποτίνια, Bershka

Ψηλοτάκουνα καστόρινα μποτίνια με κορδόνια σε καφέ χρώμα. Ταιριάζουν όμορφα με κοντή φούστα και πουλόβερ ενώ για πιο εκκεντρικό look συνδυάστε τα με shorts, καλσόν και μια γκρι ζιβάγκο από πάνω.

Τιμή: 45,99 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε στα καταστήματα Bershka

Wedge boots, Mango

Μαύρα δερμάτινα μποτίνια με πλατφόρμα σε γραμμή που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Φορέστε τα με ένα μαύρο τζιν παντελόνι και πουκάμισο ή, για κάτι πιο ξεχωριστό, με μίνι φούστα και μια ζιβάγκο.

Τιμή: 59,99 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε στα καταστήματα Mango

Stiletto μποτίνια, Topshop

Μποτίνια σε πιο εκκεντρικό στυλ με ρίγες και φερμουάρ στο κλείσιμο. Ιδανική επιλογή για βραδινή εμφάνιση συνδυασμένα με μαύρο φόρεμα ή με μια ψιλόμεση pencil φούστα και ένα λευκό πουκάμισο.

Τιμή: 88 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε online από τα καταστήματα Topshop

v