Χειμώνας με στιλ: Όμορφα και οικονομικά ρούχα για παιδιά

Χειμώνας με στιλ: Όμορφα και οικονομικά ρούχα για παιδιά

Τα πιο όμορφα και οικονομικά ρουχάκια που θα αγοράσετε στα μικρά σας ζουζούνια για να ντυθούν ζεστά, κομψά και πάνω από όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ο χειμώνας, εξάλλου, θέλει οικονομία αλλά και μπόλικο στιλ.

Print πουλοβεράκι, H&M

Υπέροχο ζεστό πουλοβεράκι, με μπλε και κόκκινα prints, που ταιριάζει υπέροχα με τζιν ή και με χρωματιστό παντελόνι. Για τις πιο κρύες ημέρες μπορείτε να φορέσετε στο παιδί και ένα πιο λεπτό μπλουζάκι από μέσα.

Tιμή: 17,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M

Μπλε βραδινό φόρεμα, Zara

Φορεματάκι για "επίσημη" εμφάνιση με μπλε print και ελαφρύ κόψιμο στο λαιμό. Με καλσόν και μπαλαρίνες είναι μια υπέροχη επιλογή! Μπορείτε επίσης να φορέσετε από πάνω μια όμορφη μαύρη ή μπλε ζακετούλα. 

Tιμή: 22,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara

Μαύρη ζακέτα, H&M

Ζακέτα για κοριτσάκια σε μαύρο χρώμα με ασημένια διακριτικά στολίδια. Φορέστε την πάνω από φορεματάκια ή από μπλουζάκια σε συνδυασμό με μια όμορφη φούστα. Λόγω ουδέτερου χρώματος, ταιριάζει με όλα!

Tιμή: 14,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M

Φούξια ζιβάγκο, Dpam

Μπλούζα ζιβάγκο σε φούξια χρώμα που ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνι ή με μια φουστίτσα με σχέδια. Μπορείτε να την σετάρετε με ροζ αξεσουάρ, με ροζ καλσόν ή με παπούτσια που έχουν ροζ λεπτομέρειες. 

Τιμή:  17,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα DPAM

Καφέ παντελόνι, Mothercare

Καφέ παντελόνι για καθημερινό ντύσιμο. Με πουλοβεράκι και αθλητικά θα γίνει σούπερ πρακτικός συνδυασμός προκειμένου να έχει το παιδί ένα κομψό και ταυτόχρονα βολικό ντύσιμο για όλη τη σεζόν! 

Tιμή:  12 ευρώ
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mothercare

Πουά φούστα, Βenetton

 

Πουά κοντή φούστα για μια ιδιαίτερη χειμερινή περίσταση. Μπορεί να ταιριάξει υπέροχα με λευκή ή μπλε μπλούζα μαζί με ζακετούλα, με μπαλαρίνες και με χαριτωμένα αξεσουάρ στα μαλλιά του παιδιού. 

Τιμή:  17,95 ευρώ
Θα το βρείτε στα καταστήματα Benetton

Πράσινο πουλόβερ, Zara

 

Casual πουλόβερ που διατίθεται σε διάφορα χρώματα (μπλε, κόκκινο, πράσινο, μαύρο). Συνδυάζεται τέλεια με τζιν παντελόνι, ενώ ένα πουκάμισο από μέσα θα κάνει το αγοράκι σας ακόμα πιο στιλάτο.

Tιμή: 9.95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara

v