Ο σύντροφός σας δεν... κρατιέται; Συμβουλές για να διαρκεί το σεξ περισσότερο!

Ο σύντροφός σας δεν... κρατιέται; Συμβουλές για να διαρκεί το σεξ περισσότερο!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να απολαμβάνει το σεξ για περισσότερη ώρα και -γιατί όχι;- με τον τρόπο αυτό να επιτυγχάνει σίγουρους, περισσότερους και πιθανώς καλύτερους οργασμούς; Τι γίνεται, όμως, όταν ο σύντροφός της είναι λίγο πιο γρήγορος από όσο θα έπρεπε; Δείτε 7 «κόλπα» που θα αυξήσουν όσο εσείς θέλετε τους χρόνους της επίδοσής του!

Ξεκινήστε με ένα ποτήρι κρασί

Το αλκοόλ έχει την ιδιότητα να καταστέλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα οι σωματικές αισθήσεις να ατονούν και η εκσπερμάτιση να καθυστερεί. Επίσης, το κρασί περιέχει ρεσβερατρόλη, ένα χημικό που ενισχύει τις ορμόνες του σεξ, οι οποίες συμβάλλουν σε ακόμα περισσότερη απόλαυση.

Βοηθήστε τον να χαλαρώσει

Αντί για προκαταρκτικά παιχνίδια που θα τον διεγείρουν ακόμα περισσότερο, δοκιμάστε μερικές τεχνικές χαλάρωσης, οι οποίες θα μειώσουν το στρες που μπορεί να νιώθει και θα τον βοηθήσουν να έχει καλύτερο έλεγχο στο σώμα του, και κατ'επέκταση στην εκσπερμάτισή του. Έτσι, βάλτε τον να ξαπλώσει με την πλάτη και τα πόδια στο πάτωμα και πείτε του να παίρνει βαθιές εισπνοές από τη μύτη και εκπνοές από το στόμα. Στη συνέχεια, τρίψτε μεταξύ τους τα χέρια σας για να ζεσταθούν και κάντε του απαλές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή της κοιλιάς και απαλό μασάζ ψηλά στο στήθος. Αυτό θα τον βοηθήσει να χαλαρώσει.

Η μέθοδος της αποσυμπίεσης

Η τεχνική αυτή απαιτεί λίγη παραπάνω προσπάθεια, αλλά αν γίνει σωστά θα καταφέρετε να κάνετε τον σύντροφό σας να συγκρατείται, κάθε φορά που ο ενθουσιασμός του κοντεύει να... ξεχειλίσει! Πώς θα το κάνετε; Λίγο πριν φτάσει στην κορύφωση, κάντε τον να βγει από μέσα σας και σφίξτε με το χέρι σας απαλά το κεφάλι του πέους του, για μερικά δευτερόλεπτα. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε την εκσπερμάτιση, χωρίς να μειώσετε τη διέγερση του.

Επιλέξτε τη στάση... σοφά!

Αν λατρεύετε να είστε εσείς από πάνω, για άμεση κλειτοριδική επαφή, συνεχίστε έτσι, καθώς η στάση αυτή σας επιτρέπει να ελέγχετε εσείς τον ρυθμό και την ταχύτητα της πράξης, άρα να αποφεύγετε τις έντονες ρυθμικές κινήσεις που θα τον οδηγήσουν πιο γρήγορα στην εκσπερμάτιση. Επίσης, με τη στάση αυτή, ακόμα κι αν ο σύντροφός σας έρθει πρώτος σε οργασμό, θα παραμείνει για αρκετά δευτερόλεπτα ακόμα σε στύση, οπότε έτσι μπορεί να προλάβετε και εσείς!

Προφυλακτικά (με επιβραδυντικό)

Μπορεί να μισείτε τα προφυλακτικά, αλλά γεγονός είναι ότι μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους στην επιβράδυνση του σεξ –ειδικά αν είναι αλειμμένα με τη λεγόμενη επιβραδυντική σύσταση. Αν, πάλι, δεν θέλετε καθόλου προφυλακτικό με τον μόνιμο σύντροφό σας, αναζητήστε απλά το επιβραδυντικό τζελ, με το οποίο μπορείτε να κάνετε ελαφρές μαλάξεις στο πέος του. Φήμες λένε ότι μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου σας.

Φέρτε τον σε οργασμό πριν το σεξ

Αν ο σύντροφός σας πραγματικά... δεν κρατιέται και όλα δείχνουν πως δεν έχετε καμία ελπίδα να έρθετε σε οργασμό πριν από εκείνον στο σεξ, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον βοηθήσετε να εκσπερματίσει το συντομότερο δυνατό με τα προκαταρκτικά. Στη συνέχεια θα τον προετοιμάσετε για έναν δεύτερο «ολοκληρωμένο» γύρο, στον οποίον θα ευχαριστηθείτε και οι δύο τη σεξουαλική πράξη περισσότερο.

Αποσπάστε τον

Τη στιγμή που πλησιάζει στην κορύφωση, ενώ εσείς είστε ακόμα στο... ζέσταμα, δοκιμάστε να του πείτε κάτι που θα αποσπάσει το μυαλό του από το επίμαχο σημείο. Μπορείτε απλά να του πείτε, χαριτωμένα, κάτι όπως «μήπως βιάζεσαι λίγο;» ή κάτι που ξέρετε πως θα τον αποσυντονίσει εντελώς, όπως «θυμάσαι πως με αυτή στάση είχα μείνει την τελευταία φορά έγκυος;» (αυτό σίγουρα θα μειώσει πολύ τους ρυθμούς του!).

v