Ξεπερνώντας την απιστία

Ξεπερνώντας την απιστία

Τι κάνεις όταν πιάνεις τον άντρα σου "στα πράσα"; Στο blog hisgiantmistake.com, η Cleo Everest περιγράφει με πάσα λεπτομέρεια το διαζύγιό της, που ξεκίνησε με ένα... τηλεφώνημα.

Στο τηλεφώνημα αυτό η Cleo ακούει, προφανώς χωρίς να το αντιληφθεί ο άντρας της, να καταφτάνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο εκείνος έμενε κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού, μία σαμπάνια. Με μία γυναίκα. Ο τύπος είχε εξωσυζυγική σχέση, η οποία μετρούσε ήδη τέσσερα χρόνια.

H Cleo περιγράφει την ιστορία της με ανάμεικτα συναισθήματα: Τρόμος, οργή, αυτολύπηση. Μετά από μερικές εβδομάδες, όμως, αρχίζει να αυτο-ψυχαναλύεται. Πώς έφτασε να είναι με έναν άντρα που της έκανε κάτι τέτοιο; Πώς θα αλλάξει ώστε να μην της ξανασυμβεί ποτέ στο μέλλον;

Η Cleo είχε λίγο-πολύ προβλήματα και «θέματα» όπως όλες μας, πριν και μετά τον χωρισμό , αλλά μέσα από το blog της κατάφερε να τα κοιτάξει κατάματα. Τα έφερε στην επιφάνεια, τα πάλεψε, τα ζύμωσε, τα ένιωσε στο πετσί της και πλέον σταμάτησε να τα φοβάται. Κάποιους από τους φόβους της κατάφερε να τους ξεπεράσει. Τους υπόλοιπους τους άφησε απλά να υπάρχουν, δίπλα της, σαν παρέα, όπως η ίδια λέει.

Η Cleo άσκησε δημιουργική κριτική στον εαυτό της, δεν σταμάτησε να παίρνει αποφάσεις που θα άλλαζαν τη ζωή της προς το καλύτερο. Αντιμετώπισε την κατάσταση ως μία εμπειρία, από την οποία θα έβγαινε πιο δυνατός και πιο χαρούμενος άνθρωπος. Δεν υπήρξε κακία ή πικρία για τον άπιστο άνδρα της. Το blog της είναι το χρονικό ενός ταξιδιού, μία μαρτυρία σε πραγματικό χρόνο από μία «χτυπημένη» γυναίκα που κατάφερε να ξανασηκωθεί και να αλλάξει τον εαυτό της όσο ήθελε εκείνη προκειμένου να γίνει καλύτερη.

Ποια γυναίκα δεν μπορεί να ταυτιστεί μαζί της;

Πηγή: Modernmom

v