Παιδικό πάρτυ στο θέατρο: Οι καλύτεροι χώροι και πόσο θα σας κοστίσουν

Παιδικό πάρτυ στο θέατρο: Οι καλύτεροι χώροι και πόσο θα σας κοστίσουν

Μέχρι πρόσφατα τα μεγάλα παιδικά πάρτυ λάμβαναν χώρα αποκλειστικά σε παιδότοπους. Τελευταία, όμως, μία νέα πρόταση δείχνει να γίνεται μόδα και να προτιμάται από πολλούς γονείς. Ο λόγος για τα παιδικά πάρτυ σε θεατρικούς χώρους, τα οποία συνδυάζουν την ψυχαγωγία της θεατρικής παράστασης με παιχνίδια και δραστηριότητες που περιλαμβάνονται σε ένα πάρτι (κόψιμο τούρτας, μουσική, χορός, σνακς κ.λ.π.) Επιλέξαμε πέντε τέτοιους θεατρικούς χώρους και σας παρουσιάζουμε όσα θέλετε να ξέρετε.

Θέατρο "Εν Αθήναις"

Η ομάδα "Θέατρο Ρετρό" διοργανώνει τα τελευταία δύο χρόνια παιδικές παραστάσεις και παιδικές εκδηλώσεις. 'Εχοντας ως βάση την παράσταση "Από πού πανε για το κάστρο, παρακαλώ", ένα νορβηγικό παραμύθι, η ομάδα διοργανώνει παιδικά πάρτυ που περιλαμβάνουν παιχνίδια εκτόνωσης, αυτοσχεδιασμούς, μπαλονοκατασκευές κ.λ.π. με μια ενδεικτική τιμή 6 ευρώ κατ άτομο. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την κ. Αγγελική Φράγκου να εξηγεί τα πάντα για τα παιδικά πάρτι που διοργανώνονται στο θέατρο "Εν Αθήναις":

Πού: Θέατρο "Εν Αθήναις" (Ιάκχου 19, Γκάζι, τηλ. 6983434636)

Θέατρο "Τόπος Αλλού" 

Η παιδική σκηνή «ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ» υπόσχεται μια πλήρως οργανωμένη γιορτή για το παιδί. Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μία από τις δύο διαδραστικές παραστάσεις («Οι Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου» και «Γιατί Χαμογελάει η Τζοκόντα») και στη συνέχεια να συμμετάσχουν στο παιδικό πάρτυ που περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, χορούς, μπουφέ με σνακ και αναψυκτικά και κινητικομουσικές δραστηριότητες μαζί με ειδικευμένους animateur, παιδαγωγούς και ηθοποιούς.

Το πάρτυ διαρκεί, μαζί με την παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά 3-10 ετών, δυόμιση με τρεις ώρες.

Μια ενδεικτική τιμή για 20 παιδάκια είναι 470 ευρώ (η τούρτα επιβαρύνει τους γονείς).

Πού: Θέατρο "Τόπος Aλλού", Kεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Κυψέλη, τηλ. 210 8679535.
Πότε: Σάββατο 12:00-14:30 και 17:00-19:30 - Κυριακή 11:30-14:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ

Θέατρο "Πρόβα"

Στο νεοκλασικό κτίριό του, το θέατρο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για παιδικά πάρτυ. Τα παιδιά παρακολουθούν μια από τις δύο θεατρικές παραστάσεις ("Και Ζήσαμε Εμείς Καλά" ή "Του Φεγγαριού η Τράτα, στων Αστεριών τη Στράτα"), ενώ στη συνέχεια ψυχαγωγούνται από εμψυχωτές και συμμετέχουν σε θεατρικά παιχνίδια, ζωγραφίζουν, χορεύουν, απολαμβάνουν παιδικό μπουφέ με σνακ και αναψυκτικά.

Το πάρτυ διαρκεί περίπου δύο ώρες (χωρίς την παράσταση, η οποία απευθύνεται σε παιδιά 3 έως 10 ετών), ενώ ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 40 παιδάκια.

Ένα ενδεικτικό κόστος για 20-25 παιδιά είναι 450 ευρώ (η τούρτα επιβαρύνει τους γονείς). 

Πού: Θέατρο "Πρόβα", Αχαρνών και Ηπείρου 39, τηλ. 210 8818326 και 210 8818117.
Πότε: Σάββατο 10:30-14:30 - Κυριακή 11:30-15:30

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Θέατρο "Θυμέλη-Έλλης Βοζικιάδου"

Aπό τον χειμώνα του 2008 το θέατρο "Θυμέλη" λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο ενώ στο φουαγιέ υπάρχει σκηνή όπου πραγματοποιούνται παιδικά πάρτυ. Τα παιδάκια μπορούν πρώτα να παρακολουθήσουν την παράσταση "Χάνσελ και Γκρέτελ" και στη συνέχεια να πάρουν μέρος στο πάρτυ, το οποίο περιλαμβάνει μουσική από dj, φωτορυθμικά, ζαχαρωτά, θεατρικό παιχνίδι και διασκέδαση από τους ηθοποιούς της παράστασης.

Το πάρτυ διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα (χωρίς την παράσταση, η οποία απευθύνεται σε παιδιά έως 10 ετών), ενώ η αίθουσα χωράει μέχρι 80 παιδάκια.

Το πάρτυ προσφέρεται δωρεάν σε group άνω των 20 ατόμων, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση με εκπτωτικό εισιτήριο των 6 ευρώ κατ'άτομο. Η τούρτα και ο μπουφές επιβαρύνουν τους γονείς. 

Πού: Θέατρο "Θυμέλη", Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής, τηλ. 210 8657677.
Πότε: Σάββατο 16:00 - Κυριακή 11.15 και 16:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Πολυχώρος "Παραμυθοχώρα"

H ομάδα art'n'party υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στην Παραμυθοχώρα και κάνει το πάρτυ... παραμυθένιο, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στα παιδιά, μέσα από πρωτότυπα ψυχαγωγικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στην ηλικία τους. Τα παιδιά παρακολουθούν την θεατρική παράσταση "Χρωματούπολη" και στη συνέχεια συμμετέχουν στο πάρτυ που περιλαμβάνει κουκλοθέατρο, face painting, θεατρικά, μουφέ με σνακ και αναψυκτικά, μουσικοκινητικά και παραδοσιακά παιχνίδια.

Το πάρτυ διαρκεί γύρω στις δυόμιση ώρες (χωρίς την παράσταση, η οποία απευθύνεται σε παιδιά 2 έως 10 ετών), ενώ η αίθουσα χωράει μέχρι 35 παιδάκια.

Ένα ενδεικτικό κόστος για 25 παιδιά είναι 450 ευρώ (η τούρτα επιβαρύνει τους γονείς). 

Πού: Πολυχώρος "Παραμυθοχώρα" (Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Μετς, τηλ. 210 9216346)
Πότε: Σάββατο 14:00-17:30 και 18:30-21:30 - Κυριακή μετά τις 16:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v