Δωρεάν νομικές συμβουλές κάθε Τετάρτη στο "Φλοράλ"

Δωρεάν νομικές συμβουλές κάθε Τετάρτη στο Φλοράλ

Στο Καφέ «Φλοράλ» της πλατείας Εξαρχείων, κάθε Τετάρτη απόγευμα, μία συνεργατική ομάδα δικηγόρων, αποτελούμενη από 11 νομικούς, θα παρέχει δωρεάν νομική υποστήριξη σε οικονομικά αδύναμους πολίτες, οι οποίοι αυτή την εποχή δίνουν μάχη με τράπεζες και εφορίες για τη διάσωση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Η πρώτη συνάντηση ήδη πραγματοποιήθηκε και αφορούσε κυρίως περιπτώσεις ανθρώπων που θέλουν να υποβάλουν δηλώσεις προς τις τράπεζες, προκειμένου να ενταχθούν στο καθεστώς προστασίας της κύριας κατοικίας τους, για να γλιτώσουν τα σπίτια τους από τον πλειστηριασμό.

Μέλος της ομάδας των δικηγόρων αναφέρει ότι η προσπάθεια που γίνεται αποτελεί στην ουσία μία απάντηση αλληλεγγύης στη συνολική επίθεση που δέχεται η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών από τη σκληρή πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται.

Οσοι ενδιαφέρονται για δωρεάν νομικές συμβουλές, μπορούν να προστρέξουν στην ομάδα, η οποία θα βρίσκεται στο «Φλοράλ» της πλατείας Εξαρχείων κάθε Τετάρτη από τις 18.00 μ.μ. έως τις 20.00 μ.μ., ενώ μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της στα εξής τηλέφωνα: 6932-460039 και 6977-208875.

Πηγή: www.enet.gr

v