Λαμπάδες 2014: Τα σχέδια που θα ξετρελάνουν τα βαφτιστήρια!

Λαμπάδες 2014: Τα σχέδια που θα ξετρελάνουν τα βαφτιστήρια!

Λαμπάδα Γοργόνα Lumina ή Χελωνονιντζάκι; Ή μήπως είναι προτιμότερο να προσφέρετε διπλά, χαρίζοντας στο βαφτιστήρι σας μια λαμπάδα από κάποια φιλανθρωπική οργάνωση; Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το Πάσχα! Οργανωθείτε, λοιπόν, νονοί και δείτε τις λαμπάδες που κλέβουν φέτος την παράσταση!

Φαναράκι Happy Hippie

To Happy Hippie πρωτοπορεί φέτος και, πέρα από λαμπάδες, δημιούργησε μία όμορφη σειρά από πασχαλινά φαναράκια! Αυτό της φωτογραφίας, με την Γοργόνα, είναι ντυμένο από ύφασμα και εσωτερικά έχει γυάλινο ποτηράκι με ρεσώ για να μεταφέρετε με ασφάλεια την φλόγα από την εκκλησία μέχρι το σπίτι! Ο νονός μπορεί, μάλιστα, να ζητήσει κατά την παραγγελία να γραφτεί το όνομα του παιδιού στο φαναράκι.

Στο Happy Hippie θα βρείτε, επίσης, όμορφες πασχαλινές λαμπάδες (τιμή 15,50 ευρώ).

Τιμή: 19 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Happy Hippie.

Λαμπάδες από την Unicef

Για ακόμα μια χρονιά, η όμορφη συλλογή από λαμπάδες της Unicef καλεί τους νονούς να προσφέρουν και στο βαφτιστήρι και σε πολλά ακόμα παιδιά! Η χειροποίητη λαμπάδα με το στεφανάκι, της φωτογραφίας, είναι φτιαγμένη από γνήσιο μελισσοκέρι.

Τιμή: 16 ευρώ.
Αγοράστε την online από το site της Unicef.

Λαμπάδα από το Χαμόγελο του Παιδιού

Μια όμορφη, ζωγραφιστή λαμπάδα έχει ετοιμάσει για φέτος το Χαμόγελο του Παιδιού, σε λευκό κερί ύψους 42 εκ. Παραδίδεται στο ειδικό κουτί.

Τιμή: 6 ευρώ.
Αγοράστε την online από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Λαμπάδες από την WWF

Μοναδικές οι λαμπάδες από την WWF, με όμορφα διακοσμητικά πάνω σε λευκά κεριά, ιδανικά για αγόρια, κορίτσια, αλλά και ενήλικες. Η συγκεκριμένη, της φωτογραφίας, κοσμείται από ένα όμορφο μανιταρόσπιτο!

Τιμή: 15 ευρώ.
Αγοράστε την online από την ιστοσελίδα της WWF.

Λαμπάδες από τον Αρκτούρο

Όμορφες, αρωματικές λαμπάδες σε διάφορα χρώματα προτείνει για το φετινό Πάσχα ο Αρκτούρος, με διακριτικά σχέδια για αγόρια και κορίτσια. Οι συγκεκριμένες, της φωτογραφίας, κοσμούνται από μικρές κονκάρδες, με φωτογραφίες των ζώων που προστατεύει ο Αρκτούρος (λύκος, αρκούδα κ.λ.π.).

Τιμή: 6,50 ευρώ.
Αγοράστε τις online από την ιστοσελίδα του Αρκτούρου.

Λαμπάδα Barbie Lumina Γοργόνα

Η Lumina είναι αυτή την περίοδο η αγαπημένη Barbie των κοριτσιών, άρα τι καλύτερο από το να προσφέρετε στην βαφτιστήρα σας την εντυπωσιακή κούκλα, μαζί με την λαμπάδα;

Τιμή: 24,99 ευρώ.
Θα την βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών, αλλά μπορείτε να την αγοράσετε και online από εδώ.

Λαμπάδα Χελωνονιντζάκια

Τα Χελωνονιντζάκια παραμένουν από τους πιο δημοφιλείς ήρωες των αγοριών και μία λαμπάδα με κάποια από αυτά σίγουρα θα ενθουσίαζε τα περισσότερα! Η συγκεκριμένη, της φωτογραφίας, έχει δεμένη πάνω της μια μεγάλη φιγούρα!

Τιμή: 18 ευρώ.
Θα την βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών, αλλά μπορείτε να την αγοράσετε online και από εδώ.

 

v