"Μου αρέσει ένα αγόρι και δεν ξέρω τι να κάνω"

Μου αρέσει ένα αγόρι και δεν ξέρω τι να κάνω

Ερώτηση:

Είμαι μια νέα 15 ετών! Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα μου αρέσει ένα αγόρι! Ξέρει ότι μου αρέσει αλλά δεν μού έχει πει τίποτα! Tι να κάνω; (Είμαστε στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο). Ευχαριστώ!

Απάντηση:

Αγαπητή φίλη, αν και η ερώτησή σας είναι ελαφρώς εκτός θέματος όσον αφορά την άσκηση, παρ’όλα αυτά θα σας πρότεινα από τη στιγμή που δεν έχει κάνει εκείνος κίνηση, να του γνωστοποιήσετε εσείς τα αισθήματά σας. Εκεί θα φανεί το κατά πόσο νοιώθει και εκείνος κάτι αντίστοιχο. Επίσης, για να επανέλθω στο… αντικείμενό μου, προτείνω αν δεν γυμνάζεστε να ξεκινήσετε κάποια μορφή άσκησης/αθλήματος. Θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας, πράγμα που θα σας κάνει να νοιώθετε πιο σίγουρη σε αντίστοιχες περιπτώσεις. 

Ο Νικόλας Γεωργιακώδης είναι Personal Trainer και Fitness Editor.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v