Υπάρχει ειδική διατροφή για θηλάζουσες μητέρες;

Υπάρχει ειδική διατροφή για θηλάζουσες μητέρες;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Συνεχώς, σε πολλές σελίδες, γράφουν «για το πως θα χάσετε κιλά». Υπάρχουν όμως και μητέρες, οι οποίες θηλάζουν. Υπάρχει κάποια διατροφή και για μας; Ευχαριστώ! 
Απάντηση:

Αγαπητή φίλη, μη όντας ειδικός στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η κατάσταση θηλασμού είναι ιδιάζουσα για μια γυναίκα, θα σας πρότεινα οποιαδήποτε διατροφή αποφασίσετε να ακολουθήσετε να είναι πάντα σε συνεννόηση με διαιτολόγο-διατροφολόγο.

*Ο Νικόλας Γεωργιακώδης είναι Personal Trainer και Fitness Editor.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v