Κάνω δίαιτα, αλλά έχω σταματήσει να χάνω κιλά. Τι να κάνω;

Κάνω δίαιτα, αλλά έχω σταματήσει να χάνω κιλά. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Εδώ και 2 μήνες κάνω μια διατροφή βασισμένη στη ''δίαιτα Dukan'. Έχω χάσει 9 κιλά, αλλά έχω «κολλήσει». Εδώ και 12 μέρες παίρνω αφεψήματα για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Υπάρχει κάτι να μου προτείνετε, ώστε να προχωρήσω στην προσπάθεια μου; Πρέπει να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά ακόμη. Ευχαριστώ.
Απάντηση:

Αγαπητή φίλη, δεν υπάρχουν αφεψήματα που «ενεργοποιούν τον μεταβολισμό» , επομένως κρατήστε τα χρήματά σας για κάτι πιο αποτελεσματικό. Ενδεχομένως να έχετε «κολλήσει» σε κιλά επειδή μια πρωτεϊνική δίαιτα – όπως η Ντουκάν – δεν σας ταιριάζει. Σε κάθε περίπτωση, για να έχει αποτελέσματα η προσπάθειά σας θα πρέπει να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό διατροφολόγο, ο οποίος θα σας βγάλει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα βασισμένο στις δικές σας ανάγκες.

*Ο Νικόλας Γεωργιακώδης είναι Personal Trainer και Fitness Editor.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v