Το θαύμα της ζωής: Δίδυμα γεννήθηκαν πιασμένα χέρι-χέρι (βίντεο)

Το θαύμα της ζωής: Δίδυμα γεννήθηκαν πιασμένα χέρι-χέρι (βίντεο)

Η Sarah Thistlethwaite έφερε στον κόσμο τη Jillian και τη Jenna. Το συγκλονιστικό θέαμα με τα κοριτσάκια να γεννιούνται πιασμένα από το χέρι κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 10 Μαΐου με καισαρική τομή και είναι μονοαμνιοτικά, μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση η οποία εμφανίζεται σε 1 στις 10.000 γεννήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα δίδυμα μοιράζονται τον ίδιο αμνιακό σάκο μέσα στη μήτρα της μητέρας τους, καθώς και τον ίδιο πλακούντα.

"Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω με λόγια πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που τα μωρά είναι καλά... είναι υπέροχο που μπορούμε να τα κρατούμε στην αγκαλιά μας", ανέφερε ο πατέρας τους λίγες ώρες μετά την γέννησή τους ενώ η μητέρα τους δήλωσε: "Είναι ήδη οι καλύτερες φίλες! Δεν το πιστεύω ότι κρατούσαν τα χεράκια τους!!".

Αμέσως μετά τη γέννηση τους, τα μωρά μεταφέρθηκαν στο Children's Hospital του Akron καθώς θα χρειαστούν αναπνευστική υποστήριξη για κάποιες ημέρες. Υπολογίζεται ότι θα πάνε στο σπίτι τους ύστερα από τέσσερις εβδομάδες. Οι γονείς έχουν ακόμη ένα αγοράκι, τον Jason, που γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια στις 27 Γενάρη του 2014. Την ίδια μέρα, η Sarah έμαθε ότι κυοφορούσε δίδυμα κοριτσάκια. Τα μωρά γεννήθηκαν στις 33 εβδομάδες ενώ υπήρχαν πολύ λίγες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Πηγή: huffingtonpost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v