Έρευνα: Τα 35 η καλύτερη ηλικία για τη γυναίκα

Έρευνα: Τα 35 η καλύτερη ηλικία για τη γυναίκα

Μετά από χρόνια πειραματισμών με διαφορετικά στιλ, οι γυναίκες στα 35 τους έχουν πλέον κατασταλάξει στο πώς θέλουν να είναι η εξωτερική τους εικόνα και έχουν επιτέλους αποκτήσει αυτοπεποίθηση, όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές για λογαριασμό της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων CC.

Μία στις 3 γυναίκες αναφέρει πως αποκτά μεγαλύτερη άνεση με την εμφάνισή της όσο μεγαλώνει, ενώ 3 στις 4 πιστεύουν πως το στιλ τους βελτιώνεται με την πάροδο των ετών.

Μόνο μία στις 20 γυναίκες έως 56 ετών αναφέρει ότι δεν νιώθει να έχει φτάσει ακόμα στην ακμή της, σύμφωνα με την έρευνα, ενώ περισσότερες από τις μισές δηλώνουν ότι συχνά νιώθουν ότι ντύνονται πολύ νεανικά για την ηλικία τους. Συγκεκριμένα, μία στις πέντε 55άρες ανησυχούν ότι δείχνουν γελοίες με τον τρόπο που ντύνονται.

«Είναι ενθαρρυντικό ότι όσο μεγαλώνουν οι γυναίκες, τόσο πιο σίγουρες για τον εαυτό τους και ελκυστικές γίνονται», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος τύπου της CC. «Η αυτοπεποίθηση, η γνώση και η σοφία είναι πολύ σημαντικά όταν πρόκειται για την εξωτερική μας εμφάνιση. Μπορεί να αγοράζεις όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που είναι στη μόδα, αλλά αν δεν έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να τα υποστηρίξεις, πάνε χαμένα».

Πηγή: Telegraph

v