Οι 11 καλύτερες διευθύνσεις για τα πιο όμορφα χειροποίητα αξεσουάρ!

Οι 11 καλύτερες διευθύνσεις για τα πιο όμορφα χειροποίητα αξεσουάρ!

Αν αγαπάτε τα χειροποίητα αξεσουάρ και λατρεύετε να τα συνδυάζετε με όλες τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, σας παρουσιάζουμε τις 11 καλύτερες διευθύνσεις για τα πιο εντυπωσιακά κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, μαντήλια, σανδάλια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, φτιαγμένα με πολύ μεράκι αποκλειστικά από Ελληνίδες δημιουργούς!

UN1QUE (handmade jewelry project)11 

Κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ... όλα χειροποίητα και με μοναδικό γούστο! Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το brand στο email [email protected] και στο τηλέφωνο 6944503210, προκειμένου να ανακαλύψετε τα νέα σχέδια και να κάνετε τις αγορές σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Mardi Jewelry & Jirijanjoulas

Ελληνικά κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας από την σχεδιάστρια Δάφνη Διονυσοπούλου. Η ίδια έχει εργαστεί ως στυλίστρια σε περιοδικά καθώς και σε art projects σε μουσειακούς χώρους. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχεδιάστρια και να αγοράσετε τα αξεσουάρ της στο ατελιέ της, Αριστοδίμου 8 στον Λυκαβηττό. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

LO & Behold Jewellery

Μπορείτε να βρείτε χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ σε boho στυλ. Η κάθε δημιουργία μάλιστα παράγεται μόνο μία φορά ώστε το κάθε αξεσουάρ να είναι μοναδικό. Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα αλλά και για να κάνετε τις αγορές σας μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο inbox της σελίδας ή στο mail [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Rock Candy

Θα βρείτε statement κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ μόδας σε υπέροχα χρώματα και σχέδια. Για να κάνετε τις αγορές σας μπορείτε να αφήστε μήνυμα στο facebook. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το brand στο instagram (rock_candy_me).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

JuJube sandals & accesories

Καταπληκτικές ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες που έχουν να κάνουν με κοσμήματα, τσάντες αλλά και σαγιονάρες ή πέδιλα. Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ για να ενημερωθείτε μην ξεχάσετε να μπείτε στην σελίδα στο facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Sandal Aki

Εξαιρετικά χειροποίητα σανδάλια για το καλοκαίρι και ένα brand που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη! Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια στην σελίδα στο facebook, αλλά επίσης να ακολουθήσετε τα νέα σχέδια μέσα από την αντίστοιχη σελίδα στο twitter και στο instagram (ή να στείλετε email στο [email protected]).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Fingerprince

Πανέμορφα χειροποίητα αξεσουάρ και κοσμήματα, όπως δαχτυλίδια και βραχιόλια, κατασκευασμένα από ασήμι και εμπνευσμένα από την φύση, το βασίλειο των ζώων και από παιδικά παιχνίδια! Για να αγοράσετε αυτά τα χειροποίητα αντικείμενα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6944988477 και στο email [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Sun of a Beach

Μία σελίδα για ένα αξεσουάρ ίσως λίγο παραμελημένο, την πετσέτα θαλάσσης! Η σχεδιάστρια Μελίνα Πίσπα και η στυλίστρια Έλλη Ρούντου έγιναν πρόσφατα ομάδα και κυκλοφόρησαν την πρώτη τους σειρά με πετσέτες θαλάσσης. Τους αρέσουν τα prints και τα προσαρμόζουν σε όλα τα γούστα και τις ηλικίες. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Treis

TREIS φίλες με αγάπη και πάθος για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ! Σανδάλια, φουλάρια, τσάντες και πετσετοπαρεό, αποτελούν την πρώτη τους συλλογή. Τα προϊόντα είναι όλα χειροποίητα, από άριστα υλικά, όπως αυθεντικό δέρμα φιδιού σε παστέλ αποχρώσεις, μαλακά καστόρια σε διάφορα χρώματα και φυσικό δέρμα με animal prints. Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Πριγκιπώ

Η Κέλλυ και η Καλομοίρα επεξεργάζονται διαφορετικά υλικά, όπως είναι ο ορείχαλκος και το ασήμι, ο χρυσός και η πλατίνα, το σμάλτο και οι κλωστές. Οι καθαρές γραμμές και τα απλά μοτίβα που χαρακτηρίζουν τα κοσμήματα Πριγκιπώ, είναι ο λόγος που τα κάνει ευκολοφόρετα από όλες τις ηλικίες και ταιριαστά σε όλα τα στυλ. Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα καθώς επίσης και στο εργαστήριό τους στο Σύνταγμα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

SO CUTE handmade by dimi

Η εταιρεία χειροποίητων δημιουργιών "So Cute" απευθύνεται στην σύγχρονη και δυναμική γυναίκα και έχει στόχο να κατασκευάζει όμορφα αξεσουάρ, όπως κρεμαστά κολιέ και βραχιόλια. Μπορείτε να τα βρείτε στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

v