Βιβλία από 2 ευρώ στο καλοκαιρινό Bazaar του Οξυγόνου!

Βιβλία από 2 ευρώ στο καλοκαιρινό Bazaar του Οξυγόνου!

Το βιβλιοπωλείο Οξυγόνο, των εκδόσεων Μεταίχμιο στην Θεσσαλονίκη, περιμένει αυτήν την εβδομάδα τους λάτρεις του καλού βιβλίου με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!

Από τη Τρίτη 15 Ιουλίου έως το Σάββατο 19 Ιουλίου, για μία ολόκληρη εβδομάδα, το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) μας περιμένει με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 1,99 €.

Πότε;

• Τρίτη με Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι

Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές με μεγάλη έκπτωση αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ' όλο τον κόσμο, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Δοκίμια και μελέτες, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v