10 πράγματα που κάνουν τον γάμο σας ανεκτίμητο

10 πράγματα που κάνουν τον γάμο σας ανεκτίμητο

Μερικές φορές μπορεί να αναρωτιέται κανείς αν έκανε καλά που παντρεύτηκε και αν η ζωή του θα ήταν πιο ευτυχισμένη ως single. Η σύμβουλος γάμου Kellee Khalil θυμίζει τους δέκα καλύτερους λόγους για να είναι κανείς παντρεμένος και... διώχνει κάθε δεύτερη σκέψη!

Μπορείτε να στείλετε στον άνδρα σας μήνυμα, e-mail ή να τον πάρετε τηλέφωνο για να του πείτε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας, χωρίς τον φόβο ότι θα τον τρομάξετε και θα φύγει.

Τις πρώτες φορές που βγαίνατε μαζί του, ήσασταν πάντα πιο προσεκτική –μην πείτε κάτι που θα παρεξηγήσει και που θα τον κάνει να σας αφήσει. Στον γάμο, όμως, δεν υπάρχει αυτός ο φόβος –μπορείτε να του λέτε «σ'αγαπώ» κάθε 5 λεπτά και, όχι μόνο δεν θα τον τρομάξετε, αλλά θα του αρέσει κιόλας!

Έχετε κάποιον να σας φροντίζει όταν έχετε πυρετό, δεν έχετε κάνει μπάνιο για τρεις ημέρες και κάνετε απανωτούς εμετούς.

Όταν δεν είστε καλά έχετε ανάγκη από κάποιον που θα πάει να αγοράσει παυσίπονα, θα σας φτιάξει κάτι να φάτε, θα σας πάρει μια αγκαλιά. Τις στιγμές εκείνες θα νιώσετε ακόμα πιο έντονα πόσο πολύτιμος είναι ο σύντροφός σας.

Έχετε μονίμως κάποιον για να χορεύετε μαζί, να τραγουδάτε μαζί και να ταξιδεύετε μαζί.

Το να είσαι παντρεμένος σημαίνει να είσαι 100% ο εαυτός σου, κάθε ώρα και στιγμή. Ακόμα και τις πιο τρελές στιγμές σας, υπάρχει κάποιος για να τις μοιραστείτε μαζί του, συμμετέχοντας ή μη.

Είστε μία ομάδα 2 ατόμων που μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα.

Προφανώς μπορείτε και μόνη σας να καλέσετε τον υδραυλικό, να βγάλετε τον σκύλο βόλτα, να πάτε στο σούπερ μάρκετ για ψώνια... αλλά όλα γίνονται τόσο πιο εύκολα όταν τα μοιράζεστε με κάποιον.

Έχετε έναν θαυμαστή και έναν συνένοχο στο έγκλημα.

Είχατε μία κακή μέρα στην δουλειά; Ο άνδρας σας θα σας ηρεμήσει επιστρέφοντας στο σπίτι. Θέλετε παγωτό σοκολάτα στα μαύρα μεσάνυχτα; Θα έρθει μαζί σας μέχρι το περίπτερο για να το μοιραστείτε!

Νομικά δικαιώματα

Τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν διάφορα δικαιώματα, όπως να επισκέπτονται ανά πάσα στιγμή ο ένας τον άλλον στο νοσοκομείο, να ασφαλίζεται ο ένας με το βιβλιάριο του άλλου, να κάνουν κοινή φορολογική δήλωση κ.λ.π. Όλα αυτά κάνουν την ζωή λίγο πιο εύκολη.

Κοινοί οικονομικοί στόχοι

Δύο μισθοί = Περισσότερα χρήματα. Και τα χρήματα αυτά μπορούν να διοχετευθούν σε κοινούς στόχους, π.χ. ένα μεγαλύτερο σπίτι ή ένα μεγάλο ταξίδι.

Νέες οικογενειακές παραδόσεις

Είναι τόσο διασκεδαστικό, όταν κάνει κάποιος την δική του οικογένεια, να βάζει νέα θεμέλια για νέα έθιμα και παραδόσεις. Μπορείτε πλέον να κάνετε όσα εσείς θέλετε με την οικογένειά σας και όχι κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα να πηγαίνετε με το ζόρι στην αντιπαθητική θεία σας για φαγητό!

Παντοτινός ερωτικός παρτενέρ

Μπορεί να μην νιώθετε για τον άνδρα σας πάντα όπως νιώθατε τον πρώτο καιρό μαζί, αλλά θα είναι πάντα ο ερωτικός σας παρτενέρ που θα ξέρει τι σας αρέσει και τι όχι, πότε θέλετε αγκαλιά και πότε χάδια.

Συζυγική τηλεπάθεια

Τον κοιτάζετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και ξέρει πάντα τι σκέφτεστε εκείνη τη στιγμή –το συναίσθημα αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα.

v