5 διευθύνσεις για σχολικές αγορές και διασκέδαση με τα παιδιά!

5 διευθύνσεις για σχολικές αγορές και διασκέδαση με τα παιδιά!

Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία και επειδή ο χρόνος λιγοστεύει και οι εκκρεμότητες αυξάνονται προτείνουμε πέντε εμπορικά κέντρα στα οποία μπορείτε να συνδυάσετε σχολικές αγορές με παιχνίδι, δικά σας ψώνια, αλλά και φαγητό για όλη την οικογένεια. Κάντε την επιλογή σας και... καλή διασκέδαση!

McArthurGlen Athens

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen είναι σχεδιασμένο σε νεοκλασικό στιλ, με υπαίθρια πλακόστρωτα σοκάκια και πολλά καταστήματα που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Μπορείτε, πέρα από τις αγορές σας, να απολαύσετε ένα ωραίο οικογενειακό γεύμα και κυρίως μπορείτε να αξιοποιήσετε το Λούνα Παρκ "Τα Αηδoνάκια", που είναι ένας υπέροχος χώρος για τους μικρούς επισκέπτες. Εκεί μπορούν, ακόμα, να παίξουν στον παιδότοπο του κλειστού καταστήματος στoν 1ο όροφο και στα ψυχαγωγικά παιχνίδια Carousel, Τραμπολίνο, Small Train στον υπαίθριο χώρο δίπλα στην πλατεία, ενώ παράλληλα να δοκιμάσουν νόστιμα γλυκά snacks, γρανίτες φρούτων, φρέσκο pop corn και διάφορα αναψυκτικά.

Διεύθυνση: Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού, 19004 Σπάτα, Αθήνα (δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο),

Μπορείτε να βρείτε εδώ πληροφορίες.

Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall είναι ένας πολυχώρος με 5 ορόφους αφιερωμένους στις αγορές και στην ψυχαγωγία! Σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να κάνετε τις αγορές σας για τα παιδιά, να αφιερώσετε παράλληλα χρόνο στα δικά σας ψώνια, να τσιμπήσετε κάτι νόστιμο όλοι μαζί και κυρίως να... διασκεδάσετε! Πέραν της κινηματογραφικής αίθουσας, στην οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες μαζί με τα παιδιά, το Athens Metro Mall περιλαμβάνει μέσα στον χώρο του το "Volta Fun Town". Ο απόλυτος προορισμός παιχνιδιού και διασκέδασης με ηλεκτρονικά, Bubble Run, παιχνιδοκατασκευή, τραμπολίνο, θεματικές αίθουσες παιδικών party και πολλά ακόμη παιχνίδια για διασκέδαση και σωματική άσκηση για... οικογενειακή διασκέδαση και ψυχαγωγία! Σχολικές αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε από το κατάστημα Public.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα

Μπορείτε να βρείτε εδώ πληροφορίες.

Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης, έχει φτιάξει ένα παράρτημα στην Καλλιθέα που είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια! Πέρα από τα ψώνια που μπορείτε να κάνετε για εσάς και για τα παιδιά, μπορείτε να απολαύσετε φαγητό μέσα στο εστιατόριο και να αφήσετε τα παιδιά να απολαύσουν δημιουργικό χρόνο μέσα σε έναν πολύ ενδιαφέρον παιδότοπο. Εκεί θα βρείτε ακόμα ένα τεράστιο βιβλιοπωλείο, καθώς και τμήμα με αμέτρητα και οικονομικά σχολικά είδη! Μια πρωτοποριακή πρόταση για μικρούς και μεγάλους. 

Διεύθυνση: Ευρυπίδου 69, Καλλιθέα, Αθήνα

Μπορείτε να βρείτε εδώ πληροφορίες. 

The Mall

Στο Μαρούσι, το The Mall είναι ένας μοναδικός χώρος που συγκεντρώνει περισσότερες από 200 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό. Εμπορικές αλυσίδες, εστιατόρια και καφέ, κινηματογραφικές αίθουσες και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, βρίσκονται στη διάθεσή σας, ενώ οι αγορές για σχολικά είδη μπορούν να γίνουν από τα Public. Από τις 5 ως τις 29 Σεπτέμβρη μια μαγευτική περιπέτεια με Playmobil, γεμάτη ιππότες, δράκους και νεράιδες, θα ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια των παιδιών για ατελείωτο παιχνίδι!

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Αθήνα

Μπορείτε να βρείτε εδώ πληροφορίες.

River West

Το εμπορικό κέντρο River West έχει ετοιμάσει την πιο ζωντανή και χρωματιστή γειτονιά. Η Παιχνιδογειτονιά περιμένει καθημερινά παιδιά 4 έως 10 ετών, στον ειδικά διαμορφωμένο, από το «Παιχνιδαγωγείο», χώρο στο 3ο επίπεδο του εμπορικού, για να παίξουν, να μάθουν και να διασκεδάσουν εντελώς δωρεάν. Και όσο τα παιδιά διασκεδάζουν, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες μπορούν να απολαύσουν τις αγορές τους από τα καταστήματα και να χαλαρώσουν σε ένα από τα καφέ και εστιατόρια. Επίσης, έως τις 13 Σεπτεμβρίου, το εμπορικό κέντρο δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών να φοιτήσουν στο "πρώτο έτος" του "GENIUS ACADEMY" και να παραλάβουν το δικό τους ονομαστικό πτυχίο. Ο «διδάκτωρ» Einstein πειραματίζεται με τους νόμους της Φυσικής και ο «καθηγητής» Beethoven μεταδίδει τις γνώσεις του στη Μουσική, δημιουργώντας μια μίνι συμφωνική ορχήστρα από "Genius" σπουδαστές. Όλα αυτά, μέσα από μια σειρά διαδραστικών και άκρως δημιουργικών εργαστηρίων!

Διεύθυνση: Eπί της Λεωφόρου Κηφισού, μεταξύ των οδών Πέτρου Ράλλη, Ιεράς Οδού και Θηβών (δίπλα στο ΙΚΕΑ)

Μπορείτε να βρείτε εδώ πληροφορίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v