"Ευχαριστούμε, Μαμά!": Ένα υπέροχο βίντεο που θα σας κάνει να κλάψετε!

Ευχαριστούμε, Μαμά!: Ένα υπέροχο βίντεο που θα σας κάνει να κλάψετε!

"Ευχαριστούμε μαμάδες για τον πιο δύσκολο χρόνο της ζωής σας", αναφέρει το διαφημιστικό. Και έχει δίκιο. Όλες οι μαμάδες επιτελούν ένα τεράστιο έργο, ειδικά τον πρώτο χρόνο του μωρού, και τους αξίζει γι΄αυτό μια μεγάλη επιβράβευση. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

O πρώτος χρόνος της ζωής του μωρού είναι ένα μεγάλο και .. επώδυνο ταξίδι! Μια διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις, νέες εμπειρίες, τεράστια κούραση και πολλές χαρές. Για να γιορτάσει τον πρώτο χρόνο του μωρού, η εταιρία Pampers της Ιαπωνίας δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο. 

Την ώρα που οι μαμάδες βρίσκονται στον παιδίατρο, οι μπαμπάδες τους ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη! Τοποθετούν στον διάδρομο φωτογραφίες από τις ίδιες μαζί με το μωρό τους και πολλά, τρυφερά μηνύματα... που τελικά τις κάνουν να κλάψουν από συγκίνηση!

Δείτε το βίντεο

*Για να δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους, κάντε κλικ στην κάτω μπάρα του βίντεο, στο σημείο που λέει «υπότιτλοι». Στη συνέχεια πατήστε πάνω στα «Αγγλικά-transcript» για να σας βγάλει ένα νέο πεδίο που πάνω-πάνω λέει «Μετάφραση υποτίτλων». Στην συνέχεια επιλέξτε «Ελληνικά».*

Πηγή: huffingtonpost.com

v