Το ...επιστημονικό μυστικό για καλύτερο σεξ!

Το ...επιστημονικό μυστικό για καλύτερο σεξ!

Μήπως ο σύντροφός σας σάς γυρίζει την πλάτη μετά το σεξ; Δεν είναι πια αυτός που δημιουργούσε ατμόσφαιρα και σας έκανε κομπλιμέντα στο κρεβάτι; Μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των «τέλειων» εραστών, αυτό όμως δεν αρκεί. Για να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι μετά το σεξ υπάρχει ένα και μόνο πράγμα που μετράει, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει νέα έρευνα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αν αφιερώνετε 15 λεπτά μετά την σεξουαλική πράξη σε αγκαλιές και χάδια με τον σύντροφό σας, θα δείτε την σχέση σας να αναγεννιέται! Καθηγητές από δύο πανεπιστήμια του Τορόντο διεξήγαγαν έρευνα σε περισσότερους από 450 ενήλικες σχετικά με το τι κάνουν μετά το σεξ και γενικά για το πόσο ευτυχισμένες είναι οι σχέσεις τους.

Ο χρόνος που θα περάσετε με τον σύντροφό σας μετά το σεξ συνδέεται, όπως λένε οι ειδικοί, με μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση και επομένως μεγαλύτερη ικανοποίηση από την σχέση σας συνολικά. Τα αποτελέσματα των ερευνών, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι ο χρόνος που περνάτε μαζί μετά το σεξ είναι κρίσιμος για να αυξήσει την απόλαυσή σας.

Κάποια ζευγάρια θεωρούν ότι το προνόμιο των χαδιών ανήκει αποκλειστικά στις γυναίκες, δηλαδή ότι μόνο το γυναικείο φύλο έχει ανάγκη από τέτοιου είδους τρυφερότητες, και ότι οι άντρες δεν τα έχουν ανάγκη. Πολλές φορές, όμως, οι άντρες είναι αυτοί που αποζητούν τις αγκαλιές. Παρ' όλα αυτά, ό,τι κι αν σας αρέσει, οι έρευνες υποστηρίζουν ότι χρειάζεστε κάποια έξτρα λεπτά για να απολαύσετε ο ένας την «φλόγα» του άλλου. Και το αποτέλεσμα; Η απόλαυση, η ηρεμία και η αναγέννηση της σχέσης σας.

Εάν ακολουθήσετε πιστά την παραπάνω μέθοδο τα αποτελέσματα θα φανούν στους τρεις μήνες. Εάν, όμως, δείτε ότι ο «αγαπημένος» είναι δύσκολος στις αγκαλιές, σκεφτείτε μερικούς πιο πικάντικους τρόπους για να έρθετε πιο κοντά και να ζήσετε λίγες ακόμα ρομαντικές στιγμές μετά το σεξ.

Πώς να τον κρατήσετε λίγο ακόμα κοντά σας μετά το σεξ

• Κάντε του ένα κομπλιμέντο: Στους άντρες αρέσει πολύ να ακούν θετικά σχόλια για τις επιδόσεις τους στο σεξ. Γιατί να τους χαλάσετε το χατήρι; Ξεκινήστε μια χαλαρή συζήτηση για το τι κάνουν στο σεξ και σας αρέσει και τι θα θέλατε να προσθέσουν. Κάποια κομπλιμέντα για το σώμα τους ή για την τεχνική τους είναι ό,τι πρέπει προκειμένου να τους καθηλώσετε για αρκετή ώρα ακόμη στο κρεβάτι.

• Ετοιμάστε ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο για δύο με αιθέρια έλαια, κεριά και μπάλες αρωματοθεραπείας. Το ζεστό νερό και η ωραία ατμόσφαιρα θα σας χαλαρώσει και τους δύο και θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μην «ξεκολλά» από πάνω σας.

• Κάντε του ένα ωραίο μασάζ σε όλες τις ερωτογενείς του ζώνες. Να είστε σίγουρες ότι δεν θα προλάβετε να το τελειώσετε!

• Μπορείτε να έχετε ετοιμάσει νωρίτερα ένα σνακ ή ένα δροσερό γλύκισμα και να το απολαύσετε μαζί μετά το σεξ. Σίγουρα θα είναι κάτι που θα το ιδιαίτερα και θα τον κρατήσει λίγο παραπάνω στο κρεβάτι.

v