«Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι»: Προσφορές και εκπλήξεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

«Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι»: Προσφορές και εκπλήξεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Με το σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι» και σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης προηγούμενης διοργάνωσης, η διεθνής καμπάνια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χιονιού FIS (Federation International de Ski) προσκαλεί και φέτος τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν από κοντά αυτό το εξαίσιο άθλημα και να το απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις. Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού διοργανώνεται από τις 12 έως τις 18 Ιανουαρίου 2015, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού με ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 12 Ιανουαρίου, σχολεία από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το βουνό και να απολαύσουν μια ολοήμερη εμπειρία στο χιόνι με δωρεάν συμμετοχή για όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών. Στο πλαίσιο αυτό, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν εξοπλισμό και πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο και να παρακολουθήσουν εκπτωτικά μαθήματα.

Η αποκορύφωση της γιορτής έρχεται το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιανουαρίου, όπου μια σειρά από δραστηριότητες σας περιμένουν με διαγωνισμούς, ελκυθοδρομίες για παιδιά, βραδινές διαδρομές στο βουνό και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Αθηνών (ΕΟΣA) και τη Σχολή Σκι και Σνόουμπορντ Πάππος Μπαλντούμης.

Λίγα λόγια για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού:

• Μέρος της διεθνούς καμπάνιας της FIS με τον τίτλο «Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι».
• Ένα ετήσιο Φεστιβάλ Χιονιού για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.
• Προσφέρει την ευκαιρία για Απόδραση, Αναζήτηση και Απόλαυση στο χιόνι για όλους.
• Μια Ημέρα Γιορτής για όλη τη χιονισμένη φύση, για κάθε τι χιονισμένο.
• Ενώνει τους λάτρεις του χιονιού για να ανακαλύψουν και να απολαύσουν όλες τις δραστηριότητες που γίνονται σ αυτό ή με αυτό.
• Προσφέρεται σε όλους που έχουν ήδη ανακαλύψει τα χειμερινά σπορ και τις δραστηριότητες στο βουνό, αλλά και σε αυτούς που θα ήθελαν να τα δοκιμάσουν για πρώτη φορά.
• Δίνει την ευκαιρία στους διοργανωτές** να υποδεχτούν τους νέους φίλους του χιονιού καθώς και να αναδείξουν την αξία αυτών που είναι ήδη λάτρεις του.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

v