6 καυτές στάσεις στο σεξ που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει!

6 καυτές στάσεις στο σεξ που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει!

Το ερωτικό ρεπερτόριο των επι πολλά χρόνια παντρεμένων ζευγαριών είναι συχνά κάπως περιορισμένο. Αν η σεξουαλική ρουτίνα έχει αρχίσει να σας κάνει να χασμουριέστε στα κρυφά, αρπάξτε τον ταύρο απ' τα κέρατα! Φέρτε την επανάσταση στο κρεβάτι σας, δοκιμάζοντας νέες, ασυνήθιστες στάσεις που θα αλλάξουν τον ρου της ερωτικής σας ιστορίας. Τολμήστε κάποια απ' αυτές τις έξι στάσεις, απόψε κι όλας:

Φέρτε τα… μπρός-πίσω

Η στάση αυτή είναι εύκολη και ατμοσφαιρική! Συνδυάζει την αίσθηση κυριαρχίας της γυναίκας, που τόσο αγαπούν οι άνδρες, αλλά και εξαιρετική… θέα για τον παρτενέρ σας.

Τι πρέπει να κάνετε: Ξαπλώστε τον άνδρα σας ανάσκελα στο κρεβάτι και ανεβείτε πάνω του. Αντί της συνηθισμένης στάσης της «καουμπόισας», γυρίστε του την πλάτη (και τα οπίσθιά σας). Πρέπει να γείρετε ελαφρά μπρος τα εμπρός, με το πρόσωπό σας προς τα πόδια του και να σταθεροποιήσετε τα πόδια σας στα πλευρά του. Μετά την διείσδυση, κινηθείτε αργά μπροστά και πίσω, στηρίζοντας όλο σας το βάρος στα χέρια σας, που ακουμπούν τους μηρούς του.

Στάση «βατραχάκι»

Οι ομοιότητες με την ήδη γνωστή σας στάση «στα τέσσερα» είναι εμφανείς. Η φαινομενικά μικρή διαφορά, κάνει θαύματα! Το «βατραχάκι» δείχνει κάπως άκομψο, ωστόσο στο βωμό της ερωτικής απόλαυσης, αξίζει να θυσιάσετε κάτι απ’ την εικόνα σας!

Τι πρέπει να κάνετε: Κατ’ αρχάς, θα ήταν καλύτερα να προτιμήσετε το πάτωμα, αντί του κρεβατιού –για να είστε πιο σταθερές. Στηριχτείτε στις παλάμες και τα πέλματά σας (το βάρος σας, θα στηρίζεται κυρίως στα πόδια σας) και ζητήστε απ’ τον σύντροφό σας να διεισδύσει μέσα σας, αφού γονατίσει πίσω σας.

Στάση «γέφυρα»

Ή το «ανάποδο σκυλάκι». Η στάση αυτή, θα αγριέψει την ατμόσφαιρα και θα κάνει τον καλό σας να νιώσει… επιβήτορας.

Τι πρέπει να κάνετε: Ξαπλώστε ανάσκελα στο κρεβάτι και στηριχτείτε στα πέλματά σας, ανασηκώνοντας ταυτόχρονα τη λεκάνη και την πλάτη σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας παράλληλα με το σώμα σας και στηριχτείτε σ’ αυτά για να μη χάσετε την ισορροπία σας. Αφήστε τον καλό σας να βολευτεί ανάμεσα στα πόδια σας και… ξεκινήστε το ταξίδι.

Lap dance

Χαρίστε του έναν... χορό πολύ ερωτικό. Σ΄αυτή τη στάση, θα μπορέσετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο, άνετα και χωρίς να λαχανιάσετε.

Τι πρέπει να κάνετε: Ζητήστε απ' τον σύντροφό σας να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού. Εσείς με τη σειρά σας, καθίστε πάνω του. Χειριστείτε τον ρυθμό και την γωνία της διείσδυσης, γέρνοντας μπροστά ή στέκοντας με την πλάτη ευθεία. 

Στάση "κούνια"

Δεν είστε η μόνη που πρέπει να τεντώνεται και να λυγίζει. Βάλτε τον στο παιχνίδι των «ακροβατικών», και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και τους δύο. 

Τι πρέπει να κάνετε: Εκείνος θα ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι και θα φέρει τα γόνατά του στο στήθος του. Εσείς, θα κάνετε βαθύ κάθισμα ακριβώς μπροστά του, έχοντάς τον πλάτη και ακουμπώντας στα πόδια του.

Στάση "Νάντια Κομανέτσι"

Μην απογοητεύεστε απ’ την σούπερ ευλυγισία της κυρίας στην φωτογραφία. Δεν είναι υποχρεωτικό να διαθέτετε ανοίγματα έμπειρης μπαλαρίνας, μπορείτε να φέρετε τη στάση στα μέτρα σας. 

Τι πρέπει να κάνετε: Εγκαταλείψτε την ασφάλεια του κρεβατιού σας και σηκωθείτε όρθιοι. Σταθείτε ο ένας απέναντι στον άλλο –για να αποφύγετε τα ατυχήματα, μπορείτε να ζητήσετε από τον παρτενέρ σας να ακουμπήσει σε έναν τοίχο. Σηκώστε το ένα σας πόδι και, αν δεν μπορείτε να το στηρίξετε στον ώμο του (μάλλον δεν είναι και πολλές εκείνες που μπορούν), ζητήστε του να σας αφήσει να το «κρεμάσετε» στον βραχίονά του.

H Eλένη Ράντου προσπαθεί να καταλάβει το "πορτογαλέζικο" 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v