Πώς να κάνετε μόνες σας 6 εντυπωσιακά χτενίσματα

Πώς να κάνετε μόνες σας 6 εντυπωσιακά χτενίσματα

Περίτεχνες πλεξούδες, ψηλοί ή χαμηλοί, κομψοί κότσοι και femme fatale χτενίσματα δεν αξίζουν μόνο στις γυναίκες που έχουν χρόνο και χρήματα για κομμωτήριο. Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακά χτενίσματα μόνες σας, στο σπίτι! Θα χρειαστείτε μόνο λίγο χρόνο, αρκετά τσιμπιδάκια και βασικά εργαλεία "κομμωτικής", όπως λακ και πιστολάκι.

Κυματιστά κοντά μαλλιά

Δώστε όγκο στα ίσια, μεσαίου μήκους μαλλιά, κάνοντάς τα κυματιστά. Με ένα ψαλίδι και μία λακ, μπορείτε να φτιάξετε τέλειες, ελαστικές μπούκλες! Δείτε πώς:

Κάντε το όπως... η Ρίτα Χέιγουορθ

Θυμάστε τον femme fatale αέρα που είχαν οι παλιές σταρ του κινηματογράφου; Ίσως έχετε ζηλέψει την πλούσια κώμη, με τον χαρακτηριστικό κυματισμό στις άκρες. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε κι εσείς αυτό το εντυπωσιακό, νοσταλγικό χτένισμα χρησιμοποιώντας απλά μια βούρτσα κι ένα σίδερο. 

Πλεξούδα στο πλάι

Η πλεξούδα αφαιρεί χρόνια και προσθέτει αθωότητα και στυλ. Η πλεξούδα στο πλάι ανήκει σ' αυτή την κατηγορία χτενισμάτων που ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε μαλλιά τουλάχιστον μεσαίου μήκους. 

Ψηλός κότσος

Ο ψηλός κότσος είναι ίσως ο βασιλιάς των βραδινών χτενισμάτων! Σ' αυτή την παραλλαγή του κλασικού χτενίσματος, υπάρχει η χαριτωμένη προσθήκη της πλεξούδας. Είτε έχετε μακριά, είτε κοντά μαλλιά, δείτε πώς να φτιάξετε εύκολα κομψό, ψηλό κότσο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. 

...και χαμηλός κότσος

Ο χαμηλός κότσος στη βάση του αυχένα, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Θα χρειαστεί να στριφογυρίσετε την χαμηλή αλογοουρά σας και να την σταθεροποιήσετε με μερικά τσιμπιδάκια -τίποτα περισσότερο!

"Στέμμα" 

 Πρόκειται για χτένισμα ειδικών περιστάσεων, αλλά και... πλούσιων μαλλιών. Η διπλή πλεξούδα, που μοιάζει να στεφανώνει το πρόσωπο, είναι εξίσου κατάλληλη και για τις επίσημες εμφανίσεις της κόρης σας! Επίσης, επειδή διαθέτετε μόνο δύο χέρια, ίσως χρειαστείτε λίγη βοήθεια. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γλυκό κι εντυπωσιακό. 

 

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Pinterest.

v