10 συγκλονιστικές φωτογραφίες καλοσύνης και ανθρωπιάς

10 συγκλονιστικές φωτογραφίες καλοσύνης και ανθρωπιάς

Υπάρχουν άνθρωποι που μερικές φορές μας τρομάζουν με την κακία τους, όμως ευτυχώς υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να ελπίζουμε πως δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα στην ανθρωπότητα. Μια πράξη καλοσύνης είναι λόγος για να χαμογελάμε και κοινοποιώντας τέτοιες πράξεις στο ευρύ κοινό αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει η καλοσύνη και η ανθρωπιά... κολλητική! Οι παρακάτω φωτογραφίες αναμφίβολα θα σας φτιάξουν τη μέρα:

Κάθε Κυριακή αυτός ο κομμωτής στη Ν. Υόρκη κουρεύει δωρεάν τους άστεγους της πόλης.

Εργαζόμενοι σε συνεργείο καθαρισμού στο Memphis καθαρίζουν τα παράθυρα της παιδιατρικής κλινικής In Le Bonheur ντυμένοι σούπερ-ήρωες, για να διασκεδάζουν τους μικρούς ασθενείς.

 

Κανένας συμμαθητής δεν παραβρέθηκε στο πάρτυ γενεθλίων αυτού του μικρούλη που πάσχει από αυτισμό. Η μαμά του ζήτησε βοήθεια στο Facebook και άμεσα εμφανίστηκαν στο σπίτι του κάποια παιδιά της γειτονιάς, καθώς και αστυνομικοί και πυροσβέστες της περιοχής.

Η Jacquelin Kiplimo βοηθά ανάπηρο δρομέα να ολοκληρώσει τον Μαραθώνιο στην Ταιβάν, κοστίζοντάς της την Πρώτη Θέση Τερματισμού.

Αστυνομικός αποτρέπει έναν άνδρα από την αυτοκτονία. Οκτώ χρόνια μετά ο άνδρας -σήμερα πατέρας δύο παιδιών- δίνει στον αστυνομικό τιμητικό βραβείο από την Αμερικανική Ένωση κατά των Αυτοκτονιών.

84χρονη γιαγιά σε νοσοκομείο της Αμερικής ντρεπόταν να φορέσει το νυχτικό της, οπότε για να την πείσει φόρεσε ένα νυχτικό και ο εγγονός της.

Δωρεάν καθαριστήριο για ανέργους

(αν είστε άνεργοι και χρειάζεστε ένα καθαρό κοστούμι για συνέντευξη, σας το καθαρίζουμε δωρεάν)

Τα ξωτικά των Χριστουγέννων εξέπληξαν άστεγους με τρόφιμα και δώρα.

Άνθρωποι έφτιαξαν ειδικές κούνιες για παιδιά σε αναπηρικά καροτσάκια.

Κάποιος είδε αυτόν τον άστεγο άνδρα να διαβάζει ξανά και ξανά το ίδιο βιβλίο, μέχρι που κάποια μέρα του χάρισε ένα e-book reader.

v