Κοντά μαλλιά: 10 κουρέματα για να ανανεωθείτε!

Κοντά μαλλιά: 10 κουρέματα για να ανανεωθείτε!

Ο ανοιξιάτικος καιρός δημιουργεί διάθεση για ανανέωση! Αν, λοιπόν, σας ήρθε η όρεξη για αλλαγή στην κώμη σας, σκεφτείτε να τολμήσετε: κόψτε τα κοντά. Πολύ κοντά. Υπάρχουν άφθονες ιδέες για να δείχνετε κομψή και θηλυκή, αν και κοντοκουρεμένη. Ψάξαμε και βρήκαμε δέκα απ' αυτές τις ιδέες για κάθε τύπο μαλλιών. Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα στο αγορίστικο στυλ και σκεφτείτε το. Αν μη τι άλλο, τα κοντά μαλλιά είναι σαφώς πιο βολικά.

Ασύμμετρο κούρεμα σε γλυκούς τόνους του καστανού

Ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας και ένα είναι σίγουρο: το ασύμμετρο κούρεμα σε κοντά μαλλιά, με μακριά φράντζα στο πλάι, δίνει στυλ! 

Πείτε "ναι" στο γκρίζο

Αν έχετε συμφιλιωθεί με το γκριζάρισμα, κόψτε τα μαλλιά σας κοντά και αφήστε τα στο φυσικό τους χρώμα, περιορίζοντας έτσι τις επισκέψεις σας στο κομμωτήριο! 

 

Κάντε το όπως η Halle Berry: Κοντό με μπούκλες

Αν η φύση σας χάρισε καλοσχηματισμένες μπούκλες, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το νεανικό, φρέσκο κούρεμα.

Σκούρα καστανά "ατεμέλητα"

Αφήστε μερικές μακριές τούφες να πέφτουν στο μέτωπό σας και πείτε στον κομμωτή ή την κομμώτριά σας να σας κόψει τα μαλλιά αρκετά κοντά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 

Μακριά φράντζα σε κομψό ξανθό

Αν είστε φίλοι του ξανθού, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομψό κοντό κούρεμα με μακριά φράντζα. 

Κούρεμα με την ψιλή...

Ιδανικό για τις γυναίκες που... τα'χουν βρει με την εμφάνισή τους. Πολύ νεανικό -και εξαιρετικά βολικό- το κλασικό "αγορέ" ταιριάζει σε κάθε γυναίκα με αυτοπεποίθηση.

Ξανθά "αγορέ"

Όποια κι αν είναι τα χρώματά σας, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την τολμηρή επιλογή του πολύ κοντού ξανθού!

Μεταλλικές αποχρώσεις με αφέλειες

Επιλογή νεανική και μοντέρνα, το γκρι-μεταλλικό είναι σίγουρα εντυπωσιακό κι αξιοπρόσεκτο.

Old fashioned καστανό με έντονη χωρίστρα

Αν τα μαλλιά σας είναι ίσια, μπορείτε να διαλέξετε αυτό το hairstyle: σκούρο καστανό και με χωρίστρα στο πλάι που παραπέμπει σε άλλες (αθώες) εποχές. 

Κόκκινο αγορέ με "μύτες"

Αν τα χρώματά σας το επιτρέπουν, βάψτε τα μαλλιά σας κόκκινα! Πείτε σ' αυτόν που θα επιμεληθεί το κούρεμά σας να αφήσει τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού λίγο πιο μακριά, για να τα χτενίζετε έτσι, ώστε να φαίνονται "ατημέλητα".

 

 

v