Πώς να κάνετε μόνες τα μαλλιά σας κυματιστά

Πώς να κάνετε μόνες τα μαλλιά σας κυματιστά

Όσο οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά προσπαθούν να ισιώσουν τις φυσικές τους μπούκλες, οι γυναίκες με ίσια μαλλιά προσπαθούν να αποκτήσουν κυματιστή, πλούσια κόμη! Αν ανήκετε στη δεύτερη κατήγορία, δείτε πώς να αποκτήσετε φυσικές μπούκλες χωρίς να επισκεφτείτε το κομμωτήριο και χωρίς να χρησιμοποιήσετε σίδερο που καίει και ξηραίνει τα μαλλιά!

Κάντε μια πλεξίδα και πηγαίνετε για ύπνο

Σε βρεγμένα μαλλιά απλώστε ομοιόμορφα λίγο αφρό, από τις ρίζες προς τις άκρες. Πλέξτε μια σφιχτή πλεξίδα -κατά προτίμηση γαλλική, αλλά και μια απλή, θα κάνει τη δουλειά της- και πηγαίνετε για ύπνο. Όσο θα κοιμάστε, η τύχη σας θα δουλεύει! Λύστε τα μαλλιά σας το πρωί και χαρείτε το φυσικό αποτέλεσμα!

 

Τυλίξτε τα σφιχτά

Ένας ακόμη φυσικός τρόπος για... κυματιστά αποτελέσματα που εφαρμόζεται είτε σε στεγνά, είτε σε νωπά μαλλιά. Θα χρειαστείτε απλώς μερικά λαστιχάκια και, προαιρετικά, ένα προϊόν styling της επιλογής σας (αφρό/ κερί/ σιλικόνη/ λακ) για να σταθεροποιήσετε τις μπούκλες. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε πώς να πετύχετε σπαστά μαλλιά με όγκο, εύκολα και χωρίς υψηλές θερμοκρασίες από πιστολάκι ή σίδερο.

 

Χρησιμοποιείστε τις… κάλτσες σας!

Η χαριτωμένη δεσποινίς του βίντεο εξηγεί βήμα-βήμα πώς να κάνετε μπούκλες τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας -όχι σίδερο που ταλαιπωρεί τις τρίχες- αλλά τις κάλτσες σας! Η μέθοδος είναι απλή και το αποτέλεσμα δείχνει τελείως φυσικό. 

Βάλτε ρόλει

Κάντε το όπως οι μαμάδες σας! Τα ρόλει θεωρούνται από κάποιους "ντεμοντέ", είναι ωστόσο εξαιρετικά αποτελεσματικά! Θα χρειαστείτε μερικά ρόλει (του μεγέθους της επιλογής σας) και μπόλικα τσιμπιδάκια για να τα σταθεροποιήσετε. Αν δεν ξέρετε πώς να τυλίξετε τα μαλλιά σας στα ρόλει, παρακολουθήστε το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες. 

Συβουλή...βετεράνων των ρόλει: Σε συσκευασίες ίσως διαβάσετε ότι 20 λεπτά έως μισή ώρα αρκεί. Δεν αρκεί. Κρατήστε τα όσο περισσότερο μπορείτε! 

 

Χρησιμοποιείστε αφρό και φισούνα 

Αν διαθέτετε φισούνα -εσείς ή η αδελφή/κολλητή/ξαδέλφη σας- το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει πώς ακριβώς να  πετύχετε κυματιστά μαλλιά με όγκο. Θα χρειαστείτε την προαναφερθείσα φισούνα, μια χτένα και λίγο αφρό για δυνατό κράτημα. Δείτε την διαδικασία βήμα-βήμα: 

Επιλέξτε τον τρόπο που σας βολεύει και χαρείτε το φυσικό αποτέλεσμα των εντυπωσιακών, κυματιστών μαλλιών! 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v