Πώς να κάνετε σεξ χωρίς να σας καταλάβουν τα παιδιά

Πώς να κάνετε σεξ χωρίς να σας καταλάβουν τα παιδιά

Είναι πολύ ωραίο να μένεις μ' αυτόν που αγαπάς. Μοιράζεσαι κάθε μικρή στιγμή μαζί του, μαγειρεύοντας, μιλώντας, λέγοντας απολύτως τίποτα, δίνοντας φιλιά. Κι όταν τα αίματα ανάψουν, μπορείς να πηδήξεις μαζί του στο κρεβάτι και να ζήσεις (και να κάνεις) τον έρωτά σου... Θα έλεγε κάποιος που δεν έχει παιδιά. Εσείς όμως έχετε, κι αυτό καθιστά τη σεξουαλική σας ζωή μια καλά κρυμμένη, μυστική και σιωπηλή συνήθεια. Όταν τα παιδιά λείπουν, μπορείτε ελεύθερα και με την ησυχία σας να τρυγήσετε τους χυμούς του/της καλού/ης σας. Τι γίνεται, όμως, όταν η ερωτική διάθεση σάς χτυπήσει την πόρτα με τα παιδιά εντός των τειχών του σπιτιού;

Τρυπώστε σε μια σκοτεινή γωνιά

Έχετε πλυσταριό; Αποθηκάκι; Κελάρι; Σπιτάκι σκύλου; Τρυπώστε μέσα, κλειδώστε και γλεντήστε το άφοβα! Αν, ωστόσο, το σπίτι σας δεν μοιάζει με το φτωχικό της μέσης οικογένειας σε σαπουνόπερα –και είναι, φερ’ ειπείν, ένα στριμωγμένο 3άρι στο Χαλάνδρι- τότε θα δυσκολευτείτε κάπως παραπάνω να βολέψετε κάπου τον αχαλίνωτο ερωτισμό σας. Μπορείτε να πάτε στο μπάνιο όσο ο/η σύζυγός σας κάνει ντουζ. Για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα σας ενοχλήσει κανείς, μπορείτε σατανικά να προτείνετε «Παιδιά, πάω να βάλω ένα πλυντήριο. Ποιος θέλει να βοηθήσει;».

Ούτε «αχ!» δεν θα πείτε

Έχετε ακούσει ποτέ ενήλικα να διηγείται αηδιάζοντας τη μία και μοναδική φορά πριν από τριάντα δύο χρόνια που άκουσε τους γονείς του να κάνουν σεξ; Σίγουρα δεν πρόκειται για τη συντέλεια του κόσμου –ούτε για την απόλυτη καταστροφή της εικόνας και του ρόλου σας ως γονιών- αλλά το να φτάσουν ήχοι ηδονής στ’ αυτιά των παιδιών, δεν το θέλετε. Ούτε αυτά το θέλουν. Γι’ αυτό ο πρώτος, ο σημαντικότερος, ο απαράβατος κανόνας για το πώς να μην πιαστείτε επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι από τα πιτσιρίκια είναι να διατηρήσετε σιγή ιχθύος.

Μπορεί ο καλός σας να είναι μάγος στο κρεβάτι, μπορεί να λιώνετε από το πάθος. Ό,τι (καταπληκτικό) και να γίνει, όμως, κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Βλέποντας το ποτήρι μισόγεμάτο, σκεφτείτε: το ήσυχο σεξ είναι συχνά πιο "παθιάρικο".

Nα ΜΗΝ αναστενάξουν οι σουμιέδες!

Εσείς μπορεί να είστε εντελώς σιωπηλοί. Μπορεί με αυταπάρνηση να έχετε καταπνίξει κάθε μικρή ερωτική κραυγή. Μπορεί να σφίγγεστε, να κοπανιέστε ησύχως, να βράζετε από μέσα σας, αλλά απ' έξω σας τίποτα. Πλήρης σιωπή για χάρη των παιδιών σας. Σίγουρα μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας. Μπορείτε όμως να ελέγξετε και το κρεβάτι σας; Το ρυθμικό "τουκ-τουκ" του κρεβατιού που σπρώχνεται από το πάθος σας προς τον τοίχο δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, αν τα παιδιά σας είναι σχετικά μεγάλα. Τριξίματα και παντός τύπου ήχοι μπαίνουν λοιπόν επίσης στη λίστα με όσα πρέπει να προσέξετε προκειμένου να μην σας πάρουν χαμπάρι. 

Κάντε, λοιπόν, ό,τι χρειάζεται. Λαδώστε τους μεντεσέδες, σφίξτε τις ενώσεις, εν ανάγκη, πετάξτε το και αντικαταστήστε το! Το κρεβάτι σας είναι μεγάλος προδότης -μην το αφήσετε να σας καταδώσει!

Βάλτε μουσική/δυναμώστε την τηλεόραση

Θυμάστε παλιά, όταν ήσαστε έφηβοι, που ξεμοναχιαζόσασταν με τον "φίλο σας απ' τα αγγλικά, για να κάνετε μια εργασία" στο δωμάτιό σας και δίνατε κλεφτά φιλάκια (και όχι μόνο); Τι 16, τι 30, τι 50, λοιπόν. Όταν και το τελευταίο μικρό μέλος της οικογένειας αρχίσει να ροχαλίζει, κλειστείτε (αλλά μην κλειδωθείτε) στο δωμάτιό σας και δώστε του να καταλάβει. 

Πριν του δώσετε να καταλάβει, όμως, φροντίστε να ανοίξετε το ραδιόφωνο ή την τηλεόρασή σας. Οι ήχοι θα μπερδευτούν μεταξύ τους και, αν όλα πάνε καλά, το μόνο που θα φτάσει στ' αυτιά των παιδιών θα είναι η φωνή ενός παρουσιαστή. Ωστόσο, μην ξανοίγεστε. Δεν μπορείτε να βάλετε κλαρίνα στη διαπασών -τα παιδιά θα ξυπνήσουν (ζητώντας κοκορέτσι). Η μουσική ή η τηλεόραση θα λειτουργήσει απλώς συμπληρωματικά. Ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν το κάνετε μία είναι η σταθερά: αν τα παιδιά είναι σπίτι, θα τη βγάλετε στην μούγκα. 

Μην αποθαρρύνεστε!

Θέλατε να κάνετε παιδιά, τα κάνατε και τα αγαπάτε όσο τίποτα και κανέναν. Στη λίστα με τις θυσίες των γονιών, λοιπόν, μπαίνει και το ήσυχο/μυστικό σεξ. Μην χάσετε την καλή σας διάθεση και μην αποθαρρύνεστε. Έχει την πλάκα του να κάνεις σεξ στα κρυφά. Απλά θυμηθείτε: Αν μπορείτε να ακούσετε τα παιδιά απ' την άλλη πλευρά της πόρτας, τότε μπορούν να σας ακούσουν κι αυτά.

v