Οδηγός σεξ για κουρασμένες μαμάδες

Οδηγός σεξ για κουρασμένες μαμάδες

Κακά τα ψέματα: μετά τα παιδιά το σεξ μειώνεται. Το πρόβλημα, όμως, συνήθως δεν έγκειται στη διάθεση. Το πρόβλημα έγκειται στην κούραση. Την ακατανίκητη, γλυκιά κούραση που κάνει τις μαμάδες-συζύγους-νοικοκυρές να ταυτίζουν το κρεβάτι τους αποκλειστικά με τον ύπνο. Ο Μορφέας μπορεί να σας καλεί στην ελκυστική αγκαλιά του, αλλά υπάρχουν τρόποι να του ξεφύγετε (για λίγο) και να προτιμήσετε την αγκαλιά του συζύγου σας.

Φαντασιώσεις: Το καλύτερο ερωτικό ορεκτικό

Το κρεβάτι σας είναι ζεστό και φιλόξενο και νιώθετε ότι βουλιάζετε γλυκά στο μαξιλάρι σας. Πριν παραδοθείτε στην κούρασή σας όμως, σκεφτείτε για ένα λεπτό: τι θα σας έκανε να βγείτε από τις βολικές σας πιτζάμες; Σίγουρα υπάρχει μια ιδανική σεξουαλική συνθήκη για την οποία θα θυσιάζετε λίγο από τον ύπνο σας. Δεν είναι απαραίτητο η φαντασίωση να είναι εφικτή. Μπορεί απλά να λειτουργήσει σαν κινητήριος δύναμη.

Ο Σάκης Ρουβάς προσγειώνεται στη θέση δίπλα σας. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης (στα πολύ νιάτα του) σας χαϊδεύει σεξουαλικά στην πλάτη ή ο Brad Pitt σας γνέφει με νόημα για να τον συνοδεύσετε στο ντουζ. Διαλέξτε κάποιον ή κάτι που σας διεγείρει και δώστε στη φαντασίωσή σας λίγο χρόνο. Αν δεν είστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν να πέσετε σε χειμερία νάρκη, το κόλπο θα λειτουργήσει. Αργά ή γρήγορα ο οργανισμός σας θα ανταποκριθεί στις ερωτικές εικόνες που πλάθει το μυαλό σας.

Προκαταρκτικά: Μήπως είναι περιττά;

Ένα παλιό ρητό λέει: «τα πολλά προκαταρκτικά είναι φτώχεια». Όταν η κούραση είναι μεγάλη, ο χρόνος μέχρι τον ύπνο είναι πολύτιμος. Μπορείτε λοιπόν να προσπεράσετε την πριν-το-σεξ χρονοβόρα-διαδικασία με τα πολλά φιλιά και τα ερεθιστικά παιχνίδια και να μπείτε κατ' ευθείαν στο ψητό! Δεν χρειάζεται αυτή η σχετικά ωμή τακτική να σας γίνει συνήθεια -τα χάδια και τα παιχνίδια είναι απαραίτητα για μια υγιή ερωτική ζωή. Εκμεταλλευτείτε την ερωτική οικειότητα που έχετε αναπτύξει με τον σύντροφό σας για να κοιμηθείτε και έγκαιρα και ευχαριστημένες.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Το δημοφιλές μότο μεταφράζεται στην προκειμένη περίπτωση ως εξής: για μια επιτυχημένη, και για τους δύο, σεξουαλική πράξη δεν χρειάζεται να καταβληθεί ιδιαίτερος κόπος. Ιδίως όταν οι παρτενέρ είναι επί πολλά χρόνια ζευγάρι. Όταν, λοιπόν, δεν έχετε κουράγιο να σηκωθείτε καν από το κρεβάτι, προτιμήστε τις παρακάτω στάσεις:

Κλασικό κι αγαπημένο ιεραποστολικό

Δεν πρόκειται για την πιο εμπνευσμένη -ή παθιασμένη- στάση σεξ, αλλά εγγυάται ένα μίνιμουμ προσπάθειας από πλευράς σας. Ξαπλώστε ανάσκελα και αφήστε τον να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Αν ο συγχρονισμός σας είναι καλός, θα φτάσετε και οι δύο στην κορύφωση χωρίς κανείς να λαχανιάσει, να ιδρώσει ή να καταβάλει προσπάθεια αθλητή. Με μικρές (και ξεκούραστες -για να μην ξεχνιόμαστε!) κινήσεις της λεκάνης, μερικά βαθιά φιλιά, σφίξιμο του αγαπημένου σας στην αγκαλιά σας και λίγο dirty talk για τις πιο προχωρημένες, το ιεραποστολικό μπορεί να γίνει κάθε άλλο, παρά βαρετό! 

Στάση «κουτάλι»

Η στάση «κουτάλι» είναι απ' τις πιο sexy και, την ίδια στιγμή, πιο ξεκούραστες στάσεις στον κατάλογο των στάσεων. Ξαπλωμένη στο πλάι και με τη διείσδυση να γίνεται από πίσω σας, μπορείτε να απολαύσετε το σεξ χωρίς περιττές κινήσεις και ακροβατικά και με όλο τον αισθησιασμό που προσφέρουν οι στάσεις με γυρισμένη την πλάτη στον παρτενέρ. Κουνώντας ελαφρά τους μηρούς σας και αφήνοντάς τον να ερεθίσει την κλειτορίδα σας με το χέρι του, θα έρθετε σίγουρα σε οργασμό ομαλά και... αγόγγυστα. 

Μπρούμυτα, με ανασηκωμένη λεκάνη

Μία ακόμη λύση για κουρασμένες γυναίκες που αδυνατούν να επιδοθούν σε καουμπόικα κόλπα και στάσεις γυναίκας-αφέντρας, είναι μια πιο νυσταλέα εκδοχή της κλασικής στάσης "στα τέσσερα". Ξαπλώστε μπρούμυτα και αφήστε τον διεισδύσει μέσα σας από πίσω -είναι εξασφαλισμένο ότι θα του αρέσει. Για να αρέσει, όμως, και σε 'σας, τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω απ' τη λεκάνη σας για να την ανασηκώσετε, έτσι ώστε η γωνία διείσδυσης να ερεθίζει περισσότερο το σημείο G. 

Όρεξη: Έρχεται τρώγοντας

Η μέρα σας ήταν μεγάλη και η ενέργειά σας έχει τελειώσει. Θέλετε, αλλά δεν μπορείτε («Ένα σεξ θα ήταν καλή ιδέα, αλλά πού να γδύνεσαι (κάνει και κρύο)»). Κάντε ένα βήμα για να τεστάρετε τη διάθεσή σας. Δώστε στο σύντροφό σας ένα φιλί, χαϊδέψτε τον ή ζητήστε του να σας χαϊδέψει. Λογικά, θα νιώσετε την πολυπόθητη διέγερση και το πάρτι θ' αρχίσει. Και μην ξεχνάτε: Το συχνό σεξ μειώνει το στρες, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει τη διάθεση!

v