5 τεμπέλικες στάσεις στο σεξ για να νικήσετε την κούραση

5 τεμπέλικες στάσεις στο σεξ για να νικήσετε την κούραση

Είναι ένα γλυκό, καλοκαιρινό απόγευμα και μόλις μοιραστήκατε μια τρυφερή στιγμή με τον καλό σας. «Πόσες μέρες έχουμε να κάνουμε σεξ;», αναρωτιέστε. Διαπιστώνετε ότι το νούμερο είναι σίγουρα διψήφιο και σημειώνετε νοερά ότι σήμερα το βράδυ θα γίνει χαμός. Όταν όμως το βράδυ έρχεται, η κούραση δείχνει να κερδίζει έδαφος έναντι των σεξουαλικών σας σχεδίων. Για να μην την αφήσετε να σας νικήσει, καταγράψαμε και σας προτείνουμε πέντε ξεκούραστες στάσεις στο σεξ, που επιτρέπουν να τρυγήσετε τους χυμούς του άλλου σας μισού... τεμπέλικα.

Στην κόψη του κρεβατιού

Είναι σέξι, είναι άκρως ερεθιστική και είναι εξαιρετικά άνετη (για εσάς). Ξαπλώστε ανάσκελα με τη μέση σας στην άκρη του κρεβατιού με το σύντροφό σας όρθιο ή γονατιστό (ανάλογα με το ανάστημά του) μπροστά από το κρεβάτι. Τυλίξτε τα πόδια σας γύρω του ή -για έξτρα αναπαυτικές... καταστάσεις- ακουμπήστε τα πάνω στους ώμους του. Εσείς δεν θα χρειαστεί να μοχθήσετε καθόλου, ενώ με τη στάση αυτή ο κόλπος σας θα στενέψει αυξάνοντας την απόλαυση και για τους δύο.

Η τεμπέλικη παραλλαγή της στάσης «σκυλάκι»

Η kinky γνωστή και αγαπημένη στάση σε μια τεμπέλικη παραλλαγή είναι η ιδανική επιλογή για την κουρασμένη σας σεξουαλικότητα. Πείτε «ναι» στη στάση «σκυλάκι», αλλά βάλτε τους όρους σας (και τα μαξιλάρια σας): αντί να στηριχτείτε στους αγκώνες σας, αφήστε το βάρος πάνω σε μια μικρή στοίβα από μαξιλάρια.

Παραλλαγή «Ιεραποστολικού»

Το «Ιεραποστολικό» είναι η νούμερο ένα λύση όταν η κούραση κάνει κουμάντο στο σώμα σας. Βελτιώστε την αίσθηση της κλασικότερης των κλασικότερων στάσης, ανασηκώνοντας ελαφρά τη μέση σας (μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι) και τυλίγοντας τα πόδια σας γύρω από τον κορμό του. Όσο εκείνος θα... ιδρώνει τη φανέλα, εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε ακούραστα.

Στάση «Κουτάλι»

Η στάση «Κουτάλι» είναι απολαυστική και για τους δύο και πολύ ξεκούραστη. Η διείσδυση γίνεται από πίσω, ενώ και δύο είστε ξαπλωμένοι στο πλάι. Μπορείτε να ελέγξετε το ρυθμό και την ένταση κουνώντας τη λεκάνη σας, χωρίς να κουραστείτε καθόλου (αφού στην πραγματικότητα, θα κάνετε απλώς μπροστά και πίσω ούσα... ξαπλωμένη).

Θέλω μεσ' τα δυο σου μάτια να κοιτάζω

Στάση πολύ τρυφερή, πολύ επικοινωνιακή και -το σημαντικότερο- πολύ ξεκούραστη. Ξαπλώνοντας και οι δύο αντικριστά στο πλάι αγκαλιασμένοι, έχετε την ευκαιρία να... αγαπηθείτε ξεκούραστα. Από πλευράς σας, θα χρειαστούν μόνο μερικές μικρές κινήσεις της λεκάνης -που δεν θα σας κουράσουν καθόλου, αφού το βάρος σας θα μοιράζεται σχεδόν σε όλο σας το σώμα.

v